1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z komputerem

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez depcik94, Styczeń 31, 2013.

  1. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Witam mam problem z komputerem gdy włączam go to pokazuje się na ekranie jakaś awaria błędów i mam do zaznaczenia uruchom system normalnie lub awaryjnie i naciskam i ładuje się pasek windows XP i po chwili wyłącza się komputer i znowu włancza i tak cały czas o co może chodzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powodów może być kilka, jak nie kilkanaście..
    U mnie resety kompa - BLUE SCREEN OF DEATH były spowodowane uszkodzoną jedną kością pamięci RAM, pobierz MEMTEST'a nagraj na cd i odpal , włącz testowanie na noc , a rano zobacz czy pokaże jakieś błędy - jak masz więcej niż jedną kość pamięci , powypinaj, najlepiej testować na jednej , potem zamieniaj.
     
  4. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Grzebałem w ustawieniach i chyba usunołem windowsa:) Mam nadzieje że po zainstalowaniu windowsa będzie chodzić czy nie?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak byś nie miał systemu, bądź niewiem-skasował,lub uszkodził w jakiś sposób plik systemowy to miałbyś komunikat typu: BOOT DISC FAILURE
    Ale spróbować możesz przeinstalować Windę, mam nadzieję ,że nie miałeś jakichś ważniejszych plików na "C" ;)
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To odzyska xp live . I pozniej format i od nowa install. Jak blad wroci cos jest z sprzetem
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    chkdsk /f twój przyjaciel...
     
Wczytywanie...

Poleć forum