1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z komunikacją

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Insane, Październik 16, 2009.

  1. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Nie znalazłem podobnego więc zakładam nowy. Otóż mam pewien problem z komunikacją w grze. Włączam konsolę(automatycznie loguje mnie do Live), włączam BF Bad Company i kumpel wysyła mi zaproszenie do grupy, ja akceptuje i konsola zwraca mi komunikat w ktorym pisze ze wystapily problemy z siecia jakos tak. Nie wiem co zrobic by dzialalo bo konsola widzi polaczenie do sieci. Dostaje zaproszenie do komunikacji głosowej, headset podlaczony, zielony butonik na HS jest i co? I nie dziala nie da sie komunikowac.. Ktos z Was wie co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    up!
     
  4. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    zbyt wolny internet.
     
  5. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    1Mbps? Za 8 dni będę miał w netii 8mbps zobaczymy czy to cos zmieni
     
  6. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    1 to za mało na te czasy.z 8 powinno działać;P
     
  7. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    No właśnie mam 128 kb/s up i mnie to dziwi bo na PC to śmiga a na konsoli nie chce oO a PC przeciez więcej łącza pobiera
     
  8. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    poszukaj tematu na temat umiarkowanej translacji NAT. Moze masz zablokowane porty, wejdz w ustawienia sieci na konsoli i przetestuj polaczenie, moze akurat wyskocza jakies bledy i bedziemy wiedziec wiecej na ten temat
     
  9. nowy1

    nowy1 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Masz pewnie poblokowane porty w routerze.
     
  10. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Mam error podczas testu. Nie wiem jak odblokować porty..
     
  11. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    wystarczy trochę poszukać: http://xboxforum.pl/showthread.php?t=6912&highlight=umiarkowany
     
Wczytywanie...

Poleć forum