1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Z Konfiguracja Neta do X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Honda, Lipiec 1, 2010.

  1. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 dni temu kupiłem x360 i miałem w nim kabel do neta ale jak wiem trzeba udostępnić połączenie sieciowe jak się podłączy kable ale nie mam tej opcji (START>PANEL STEROWANIA > Połączenie Sieciowe > Właściwości > Zaawansowane i tam mam takie coś tylko

    Screen : Imageshack - kompg.png

    Mam Radiówke jakby coś i prosze o wyrozumiałoś (pierwszy post)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    popatrz się na małą ikonkę przy napisie właściwości na obu fotkach
    ty po prostu jestes w innych własciwościach :D
     
  6. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wchodzę w Panel Sterowania -> Połączenia sieciowe -> Połączenie lokalne > Właściwości > zaawansowane i pojawia się to co na pierwszym screenie w pierwszym poście ...

    to prosiłbym o to gdzie są te właściwości prawidłowe (on ma modem chyba a ja mam radiówke dlatego obrazek jest inny :D może się mylę )
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przeprowadz konfiguracje sieci od nowa to sie pojawi
     
  8. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hehe Tylko nie wiem jak (na sieci się nie znam zbyt :( )
     
  9. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum