1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake177, Czerwiec 10, 2012.

  1. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam wszystkich forumowiczów,
    Jak w temacie mam problem: konsole mam już pół roku i normalnie działała aż do dzisiaj tzn:
    Wczoraj normalnie sie wyłączyła jak zwykle a dziś włożyłem wtyczkę do gniazdka usłyszałem charakterystyczny dźwięk "klik" i tyle... wciskam tzn dotykam przycisk srebrny na konsoli i lipa konsola ani się nie zaświeca ani nic zero odzewu. Kable po dociskałem wszystkie próbowałem z pada uruchomić i nic...
    Jak myślicie z czym może być problem związany??...

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    dioda na zasilaczu na jaki kolor się pali ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie mam pojęcie próbuje otworzyć napęd i też nie ryra.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To niby zasilacz jest dobry..

    @~opael2
     
    1 osoba to lubi.
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    albo zasilacz, spróbuj na innym jezeli masz, a jak nie to gwarancja
     
    1 osoba to lubi.
  9. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyli co?... Bo teraz nie wiem? Dobry ma kolor czy nie taki ma być?
     
  10. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    pomarańczowy to wiesz tyle że jest na stand by, nic więcej
     
    1 osoba to lubi.
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli z pada nie moze odpalić to moze i moduł rf....
    jak masz gwarancje to wysyłaj
     
    1 osoba to lubi.
  12. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To do punktu w którym kupiłem no nie? Czy gdzieś to sie wysyła? Ja mam konsole z vectry co reklamowała przy internecie dawali konsole.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do punktu sprzedaży.
     
    1 osoba to lubi.
  14. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dobra to dzięki wielkie za pomoc. Jutro z rańca popylam do punktu z konsolą.

    To piąteczka
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie do punktu... reestruj xbox.com chyba ze chcess czekac zamiwst 10 dni miesiac

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    OOO Witam widzę że z Bielska jesteś tak jak ja. Wiec mówisz że mam zarejestrować sie na xbox.com i co dalej? Gdzie mam konsole oddać?
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zarejestrować, zglosic awarie, wydrukowac etykietę, zadzwonic po kuriera. Kurier przyjedzie za darmo odbierze paczkę.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Też tak można. Na stronie xbox.com.
     
  19. snake177

    snake177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ponawiam temat!
    Konsole zaniosłem do punktu obsługi podłączyli i działała. Dziwna sprawa... Pogrzebałem w gniazdku i wyszło ze mało prądu wychodziło z gniazdka po prostu kiepsko kable po podłączane były. Teraz znowu pojawił sie problem ten sam. Konsole do gniazdka i klik na zasilaczu dioda pomarańczowa sie pali także zasilanie dostje. Dziwna sprawa..
    Czy to może być spadek napięcia?
    Ale przecież wszytko inne działa TV, kino
    Konsola potrzebuje więcej prądu niż reszta?
    Miał ktoś z was podobny problem?
     
  20. Tomek111131

    Tomek111131 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pomarańczowo swieci dioda jak xbox jest w spoczynku jak by było coś nie tak z zasilaczem to swieci sie na czerwono myślę że wina leży w xboxie może jakiś moduł zarządzający komunikacją xboxa z otoczeniem jak masz gwarancje to wysyłaj :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum