1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Konsolą -> Błąd 3074

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez qqq, Sierpień 31, 2010.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam. Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze temat, ale zaryzykuje. Dzisiaj włączam x360 i normalnie chce sie polaczyc do X LIVE tak jak zawsze to robie. Ku mojemu zdziwieniu wyskakuje mi bląd 3074 ( chyba cos z portami ). Posiadam Neotrade/Livebox i nie mialem takiego problemu nigdy! Normalnie od maja wchodzilo mi do Xbox Live. Co sie mogla stac? Probowalem wlaczac jeszcze raz Liveboxa ale nic nie dalo. O co chodzi?

    bardzo prosze o pomoc szybką!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pomoze ktos???
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ?????
     
  5. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    dzisiaj XBL ma jakies humory w związku z pogodą :p nie tylko u Ciebie taki problem
     
  6. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    czyli rozumiem ze to co u microsoftu .... mam nadzieje ze jak najszybciej bedzie mi chodzil LIVE.... dzieki za info
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    też miałem problem z livem -problem z portem TCP 3074 I UDP 70
     
  8. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    I jak go naprawiles??
     
Wczytywanie...

Poleć forum