1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą/grą na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiler_s, Kwiecień 15, 2011.

  1. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem posiadaczem xbox 360s 250 GB i mam problem z jedną grą wolfenstein, mianowicie przy przejściu na jeden z kolejnych leveli ulega zawieszeniu zawsze w tym samym miejscu i zawiesza całą konsolę, nic nie działa i można tylko potraktować z "powera". Myślałem że to wina płyty ale wczoraj wymieniłem w sklepie na nową sztukę i nadal to samo. Inne gry chodzą, ta gra też chodzi ale tylko do tego miejsca. Będę wdzięczny za pomoc gdzie przyczyna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Lukos

    Lukos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Blok
    Jeżeli grasz z dysku to spróbuj przeinstalować grę jeszcze raz - mnie wieszało Obliviona i po zainstalowaniu gry od nowa problem zniknął. Jesteś podłączony do xbl? Może jest jakaś łatka do tej gry?
     
  4. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram z dysku i nakładałem jeszcze raz (bez wcześniejszego odinstalowania). Z tego co się dowiadywałem wcześniej na forum ta gra nie wymaga łatek i nie mieli z nią ludzie problemu. Dziwna sprawa
     
  5. Lukos

    Lukos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Blok
    Masz możliwość podejścia do znajomego z profilem i save-ami aby sprawdzić, czy u niego na konsoli też tak będzie?
     
  6. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie mam niestety gdzie sprawdzić na innej maszynie
     

Wczytywanie...

Poleć forum