1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola i grą

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lebek, Marzec 27, 2013.

  1. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, kupiłem niedawno slima xboxa używanego i okazało sie ze chodziły 2 wczesniejsze gry ktore dawno temu nagrywałem ale po jakiś 5min albo 10min wywalało z gry i pisało (wyczyść szmatka) ok moze rozumiem że to stare gry to ma prawo nie chodzic, ale nagrałem teraz Gears of wars Jud. i weszło mi do gry normalnie ale jak chciałem pograć to tez mnie wywaliło, może ktoś pomoc ? co to za problem ? Gry nagrywałem zwykła nagrywarka, czy ta gra musi byc zainstalowana na dysku czy co ? Czy może laser jest padniety ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Każda grę xgd3 nagraną zwykłą nagrywarką musisz zainstalować na dysk i uruchomić jakąś piosenkę mp3 lub audio wtedy nie będzie wywalac błąd
     
  4. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aaa czy jest jakaś możliwość zeby sprawdzić w ogole czy ten naped w konsoli jest sprawny ? bez instalacji na dysku bo jeszcze go nie mam, bo nie wiem czy juz pisac do kolesia z allegro bo mi tu cos nie pasuje i wydaje mi sie ze ta konsola coś jest nie taka jak być powinna,
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Napęd masz napewno sprawny ,nagrywasz gry zwykłą nagrywarką i dlatego masz błędy musisz mieć nagrywarkę ihas
     
  6. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale to jest normalne gra jest raz czytana a drugi raz juz jej nie czyta ?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagraj grę xgd2 czyli takie co mają 7.30 giga ,bo takie gry nagrasz zwykłą nagrywarką i powinny działać dobrze (oczywiście jeśli dobrze je nagrasz i przejdą weryfikację) jeśli będą błędy że ściereczka to możliwe że laser już siada napisz jeszcze datę produkcji konsoli
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jaka data produkcji? I na jakich plytach wypalasz? Albo nagrywarka stara ,slaba.
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    błąd że ściereczka bywa wtedy jak źle wypalona płyta , trick mp3 ci pozostaje i co do grania mozesz z plyty leciec nie musisz instalować byle najpierw zapuscic mp3 a potem gre :)
     
  10. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2010-09-11 data produkcji, ok to jeszcze przez noc sprobuje sciagnac gre xgd2 i nagram jutro i zobaczymy ale coś własnie mi tu nie pasuje, a jak jest z tym mp3 ? z czego mam to puscic ? z pendriva czy jak ? Na Verbatimach nagrywałem
     
  11. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok gra 7.3 gb chodzi
     
  12. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zgrywasz mp3 na pena lub audio na dysk wlanczasz piosenkę i wyciszasz żeby ci nie przeszkadzała podczas gry i uruchamiasz grę ,musi być zainstalowana i błędu już nie będzie :)
     
  13. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Tak jak przedmóca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum