1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą lub kontem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Madziuchna85, Kwiecień 8, 2010.

  1. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki problem, kupiłam 4 różne zdrapki i żadna mi nie działa :( Wpisuje kod ze zdrapek i wyskakuje mi że kod jest nie prawidłowy i mam wpisac poprawny kod. Nie wiem co robic?! 2 kody były zakupione w sklepie i własciciele mi zwrócili kase a 2 kupiłam na Internecie. Może ktos wie dlaczego nie moge doładowac punktów Microsoft???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Może kupiłaś zdrapki dla danego regionu np. USA, a konto masz gdzie indziej.
     
  4. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem teraz w Holandii i 2 kupiłam holenderskie i nic. Potem kupiłam 2 polskie na Internecie i tez nic :(
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    No, a konto XBL na jaki region masz zrobione?
     
  6. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w ustawieniach na Australie i nie moge tego zmienic nie wiem dlaczego?!
     
  7. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A język i ustawienia regionalne sa na Polske
     
  8. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
  9. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale Golda tutaj kupuję i wszystko mi doładowuje :) A żeby dodać punkty to jest już problem. Właśnie mnie to zastanawia czemu Gold chodzi a punkty nie?!
     
  10. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można to jakoś zmienić?? Te przypisanie konta??
     
  11. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
  12. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wejde w ustawienia systemu- ustawienia konsoli- jezyk i ustawienia regionalne to mam POLSKI ale w danych kontaktowych mam region lub województwo to jest wpisane AUSTRALIA i tam jej stany i nie można tego zmienić bo juz próbowałam niejednokrotnie :(
     
  13. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Wez tutaj nie mieszaj kolezance.
    Te punkty na caly swiat to nie kod na punkty a konto z punktami. Nie ma zdrapki na punkty ktora by dzialala na calym swiecie.

    Madziuchna wydaje mi sie ze australia oraz nowa zelandia ma inne zdrapki na punkty i musisz odwiedzic australijski ebay:
    XBOX 360 GENUINE LIVE 3000 MICROSOFT POINTS CODE 12 3 1 - eBay Other Accessories, Microsoft Xbox 360, Accessories, Video Games. (end time 15-Apr-10 23:10:36 AEST)

    A regionu juz nie zmienisz. Region zostaje taki na jakim zakladalas konto.
     
  14. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moi znajomi którzy sa w Holandii albo w Angli kupują normalnie te punkty na allegro i im je ładuje. Nawet ustawienia mamy podobne bo sprawdzaliśmy. Wię czemu ja nie moge doładowac tych ...... punktów :(:(
     
  15. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Wszystko zalezy od regionu jaki jest dla konta.
    Jesli znajomi maja konta holenderskie albo angielskie to kupuja europejskie zdrapki.
    Ty masz konto australijskie, dlatego ci europejska zdrapka nie smiga.
     
  16. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie mozna tego jakoś zmienić????
     
  17. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Wyżej masz napisane..
     
  18. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakbym się skontaktowała z kimś z Microsoftu moze oni by zmienili ten region?!
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaloguj się na xbox.com i sprawdź w ustawieniach na jaki kraj konto jest założone. Lub załóż nowe i na nim kupuj dodatki i gry arcade, zakupione tak rzeczy będą działać na każdym koncie(bez ubranek dla Avatarów).

    Nikt ci regionu nie zmieni, możesz jedynie założyć nowe konto i tam doładowywać punkty
     
  21. Madziuchna85

    Madziuchna85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam jeszcze pytanko?? Jakbym załozyła nowe konto i zakupiła dodatek do gry?? To mogłabym skorzystac z tego dodatku na starym koncie??
     
Wczytywanie...

Poleć forum