1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą - Nie odpala gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adikos777, Kwiecień 10, 2010.

  1. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Problem polega na tym iż konsola raz na 20 prób odpali gre, starsze gierki, filmy divx i dvd smigają jak ta lala, dash zaktualizowany, a z nowymi grami ciągle problem. Jeśli to laser, to dlaczego stare gry i filmy chodzą. Laser czyściłem juz 5x. Konsola to ver. Core. Prosze o szybką odp. Z góry thx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możliwe, że nowe gry nie sa już tak dobrze palone. W połączeniu z twoim słabym napędem tak jest
     
  4. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm.. a może to zależy od prędkości nagrywania ? zawsze nagrywalem 2.4x moze sprobowac 4x ?
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Sprobuj x4, innego rowziazania procz wymiany napedu/kupno nowej konsoli nie widze.
     
  6. yako

    yako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
  7. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może nagrywarka Ci siada... spróbuj nagrać u kumpla jakiegoś.
     
  8. bleub

    bleub Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zmiana prędkości nagrywania nic nie daje. Można tylko spróbować nagrać na innej płycie. Albo jak wspomniał wyżej Splaree nagrywarka siada.
     
Wczytywanie...

Poleć forum