1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Konsolą po wykonaniu RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krk360, Wrzesień 15, 2013.

  1. Krk360

    Krk360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Podczas gry w nieoczekiwanym momencie zdarza się że obraz staje w miejscu i niemożliwa jest dalsza gra, jedyna opcja to wyłączyć konsolę ręcznie i po kilku podejściach (kolejnych zwieszkach) można normalnie grać.Częściej do zwiech dochodziło po kolejnym uruchamianiu tego samego dnia, ostatnio po odebraniu po raz kolejny poprawki z serwisu normalnie chodziła w jeden dzień 3x uruchamiana w działaniu po kilka ok 2h, potem dzień przerwy w piątek za pierwszym odpaleniem po 30 min fatal crashintercepted a potem 3 zwiechy i po kolejnym restarcie idzie już grać.
    W likwidacji tego problemu wymieniane były kabelki, nand, na nowo wgrane oprogramowanie, dołączany kondensator, czy została jedynie opcja wymiana chipa czy w czymś innym może tkwić jeszcze problem?Zmiany parametrów power i ta druga wartość były już rozkminiane.
    Sytuacja ze zwiechą jest taka że gdy gram np w D3 to staje obraz i nie ma dźwięku, grając np w GTA SA staje obraz a radio z nutą normalnie leci.Konsola przed przerobieniem śmigała normalnie, podmiana innych części przez serwisanta raczej nie wchodzi w grę bo ten sam gość cały czas problemem tym się zajmuje i nie jest to osoba prywatna wygrzebana gdzieś z neta więc nawet jakby coś kombinował to szybciej by temat ogarnął a to wiadome kolejna usługi w ramach gwarancji.
    Konsola elite Jasper 2009, wszystkie aplikacje obsługujące rgh2 najbardziej aktualne.Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    Witam
    mi sie fatal crash wyskakiwał w skyrimie nie wiedziałem o co chodzi jeszcze raz wrzucałem gierkę a wystarczyło wejść przez orginalne menu nie przez fsd na dysk i usunąć title update i wszystko smiga
     
  4. Krk360

    Krk360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fatal Crash to problem do ogarnięcia, wystarczy ,save, zapisywać w jednym pasku.dziwna akcja z tymi zwiechami.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jak na mój gust rgh do poprawy ale zanim się zdecydujesz to sprawdź jak gra działa na innym dysku/pendrive.
    albo odepnij wszystkie urządzenia pamięci i wrzuć jakąkolwiek płytę z grą - wtedy zobacz czy problem się powtarza.
    Jeśli tak - rgh do poprawy.
    Jeśli nie - sprawdzaj po kolei który z dysków jest problematyczny
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum