1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola po wymianie napedu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CinderellaMan, Luty 6, 2012.

  1. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Mam konsole w której został zmieniony napęd. Obecnie jest Benqu i LT 3.0. Gry xgd3 np. Driver, Batman i NFS The Run działają bez problemu. Tylko Gears of War 3 jest problem, Raz gra łapie a raz nie i w jednym miejscu, mniej więcej w środku gry pojawia się napis wczytywanie i na tym koniec, za każdym razem tak jest. O co chodzi? Płyta jest spatchowana, wypalona zwykłą nagrywarką, płyta verbatim stan idealny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nagraj ponownie clone cd
     
  4. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie zapomniałem dodać, nagrywane Clone Cd.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to nagraj imgburnem
     
  6. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jest myśl, na to nie wpadłem ;p jeszcze jedna sprawa, można w jakiś sposób ustalić jaki kiedyś był napęd w konsoli. Mam taką stronkę.
    Xbox 360 Drives - List
    Z tej wynika że miałem normalnie Benqu. Tylko że tam mogę wybrać płyte główną z 256 mb a ja tego nie mam. Mam Falcona chyba Arcade.
    I czytałem również że liteon był montowany po 21.04.2008 a ja mam konsole z 03.04.2008. Koleś w serwisie mi powiedział że napęd był wymieniany i teraz nie wiem co zrobić ;p
     
  7. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wypalone przez imgburn i działa, dzięki ;p głupi serwis ;p
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Miałeś benq i masz benq ;-) inaczej by ci gry podane wyżej nie działały ;-)

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dex będą działać, bo aktualizacja(zmieniająca fw napędu) mogła być zrobiona na lite-on, później znów wsadzony benq. Tak czy siak zamiana napędu z lite-on-->benq nie powoduje aby gry XGD 3 nie działały. Co innego napędy typu lite-on, benq zamienić na samsunga
     
Wczytywanie...

Poleć forum