1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawencja21, Grudzień 14, 2012.

  1. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie, grałem przed chwila w battelfielda 3 i w trakcie gry obraz się zaciął wiec zrestartowałem konsole i przy właczeniu zatrzymuje się tak jak widać na filmiku i słychać takie pikniecie. Proszę o pomoc ponieważ nie jestem w temacie konsol


    20121214007 - YouTube

    Konsola wlasnie podala mi kod E79
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem z konsola

    Uszkodzona pamięć nand, do uratowania. Nieraz wystarczy przeprogramowac ja na programatorze nie robiąc nic z nandem.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz wyskoczyl blad E 71 wiec pozostaje mi wyslac ja pewnie do naprawy przez allegro bo sam nic nie zrobie prawda??
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Sam niestety nic nie zrobisz... Wyslij ja przez allegro... lub do ktoregos uzytkownika tego forum ktory sie tym zajmuje
     
  6. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ktorzy uzytkownicy sie tym zajmuja?? a tak wogole to odczytalem takie kody bledow jak 0022, 1033, 0102 czy to nie za duzo???
     
  7. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Problem z konsola

    zobacz na support xbox jak wyjdzie ci ze musisz wysłać im to wyślij komuś z forum kto umie to robić

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem z konsola

    Jak doszły do tego 3 czerwone diody z takimi błędami to po konsoli, za dużo rzeczy do naprawienia.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    a swoją drogą nie uważasz że konsolka miała trochę ciasno w tej półce ?? ..nic dziwnego ,że w końcu przyszedł na nią czas..

    kosz, kupuj jaspera lub SLIM'a
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem z konsola

    Moja jest w mniejszej półce i dziala tak od ponad 3 lat Jasper z odpowiednim chłodzeniem

    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  11. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w akcie desperacji zrobiłem jak jeden użytkownik na YouTubie czyli poprzykrywałem kocami i odczekałem 15 min bo na mikrofale bym się już nie zdecydował ;) no i konsolka działa, pewnie zimne luty pod GPU podgrzało ;D
     
  12. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kwestia czasu jak problem wroci.
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To sprzedawaj puki działa, bo długo nie pochodzi
     
  14. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie tak pewnie zrobie ;)) i kupie slima
     
Wczytywanie...

Poleć forum