1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z konsola ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Lebek, Maj 4, 2013.

  1. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam xbox 360 lt 3.0 i dostałem od kolegi gry które byly nagrywane na lt2.0 i z tych wszystkich gier chodzi mi tylko resident evil jeszcze dostałem starsze gry co były nagrywane na jakaś przeróbke przed lt2.0 i działa mi tylko gta 4 ? o co chodzi w ogole ? czasami raz mi czyta residenta a czasami nie, gry z lt2.0 nie chodza na konsoli z lt3.0? czy to moze wina lasera ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Gry muszą być nagrane pod Lt 3.0
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    pewnie xgd2 masz część dlatego ci chodzą , jak masz lt 3.0 każda gra skan abgx360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrać.
     
  5. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, a jeszcze zapytam jak to jest z odpalaniem gier na lt3.0 ? ktoś mi kiedys mowil że muze trzeba puszczać ale tylko tyle wiem, moze ktoś to bardziej wytlumaczyc ?
     
  6. Esc0bar

    Esc0bar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin, Poland
    Jak masz nagrane zwykła nagrywarka i zainstalowane na dysku to załączasz jakiś utwór z pena bądź dysku (najlepiej wycisz go na maxa), odpalasz grę, po kilku minutach wyłączasz muzykę i konsola juz nie wywala błędu z autoryzacją dysku. Jeżeli gry wypalasz iHasem problem nie istnieje.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    mp3 fix pomoże na takie gry xgd3 bez civ. Jak chce grać po instalacji na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum