1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez luki_10_1997, Czerwiec 25, 2013.

  1. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam problem. Konsola podczas grania wyłacza się sama. Wcześniej nie miałem takich problemów, ale teraz w każdej grze się zdarza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mógłbyś troszkę więcej o konsoli napisać. Model, rocznik, czy przerobiona, czy tak samo z dyskiem wpietym w konsoli się dzieje, czy czyściłeś pamięć podręczną, czy jakieś inne objawy są przed włączeniem.
    Dużo łatwiej będzie Tobie pomóc jak będziemy znać szczegóły.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Pewnie wersja FAT, ja bym obstawiał że coś gdzieś się przegrzewa jeżeli to nie slimka ;p
     
  5. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to slimka, dzieje sie tak, przy dysku zewnetrznym, przy wewnetrznym rzadko, ale też sie zdarza
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamięć podręczną.

    down

    W oryginalnym dashu pamięć masowa,nic nie usunie//
     
  7. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a gdzie to usunąć? i czy usunie jakieś gry

    ale mam usunac pamiec podreczną tylko z dysku wewnetrznego?
    Teraz zauważyłem ten problem tylko przy graniu na dysku zewnetrznym, podczas grania wyskakuje takze komunikat nie mozna odczytac plyty, wywala do FSD
     
  8. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Hmm skanowałeś ten dysk w poszukiwaniu Bad sector'ów ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przeinstaluj fsd
     
  10. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    problemy pojawiaja sie tylko przy dysku zewnetrznym, jeśli bym go skonfigurował do xboxa?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    raczej nie bo mam go od roku a takie problemy zaczely sie jakis tydzien temu, dodam ze konsola nie byla wlaczana przez jakis miesiac
     
  13. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ustaw sobie:
    fatalfreeze = True
    Jeśli po tym będzie się zwieszać, a nie wyłączać to będzie można wykluczyć czysto sprzętową usterkę, typu coś na linii zasilania usb.
    Coś takiego też mnie spotkało kilka razy, ale zwaliłem to raczej na badziewną kieszeń, która w moim przypadku właśnie taka była :p
     
  14. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Włącz dashlunch i zmień, następnie zapisz lunchu.ini i gotowe.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum