1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą :(

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez voltan91, Styczeń 28, 2010.

  1. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Siemka...
    Mam dziwny i zapewne nietypowy problem z konsolką. Gdy gram sobie przykładowo w GTA IV, zabijają mnie, denerwuje się i wychodzę do dasha. I teraz gdy ponownie chce włączyć grę pokazuje mi się czarny obraz i konsola zamarza... Czasem się tak dzieje i nie wiem czym to może być spowodowane.
    Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    podejrzewam coś z Układem Hana.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Dodam że resetuje konsolkę i wszystko jest w porządku.
     
  5. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z konsolą jest przerobiona a kupiłem orginalny fim na hd i nie chce odtworzyć czy wogule jest możliwe oglądanie filmów hd?
     
  6. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście że jest możliwe oglądanie filmów hd, jeśli posiadasz napęd hd

    Pozdrawiam
     
  7. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Mam podobny problem tyle że jak co chwilę zmieniam grę to przy 4 czy 5 zmianie gra zamiast się włączyć robi się czarny obraz..... Po restarcie wszystko OK......
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz najnowszego dasha? bo to kwestia softowa. moze tez pomoc wyczyszcze nie cache dysku.
     
  9. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Powiedz jak a wyczyszczę :D
    Dobra wyczyściłem, zakładam że to opcja "wyczyść pamięć podręczną..."?
     
  10. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak ale przecież xbox 360 ma napęd hd bo w końcu gry są nagrywane w hd prawda
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    271
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Xbox 360 ma napęd DVD kolego, żeby obejrzeć filmy DVD HD musisz kupić oddzielny napęd do xboxa DVD HD :)
     
  12. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
  13. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    To raczej nie opłacalne z tego względu, że DVD HD już zniknęło wyparte przez BluRay. Czyż nie?
     
  14. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie standart napędów HD DVD to już historia ... został monopol na wyższą rozdzielczość czyli - BluRay, a jak jest taka sytuacja to ceny słabiutko idą w dół. Zresztą taki HD DVD pod Xbox-a pewnie dużoooo kosztuje ...
     
  15. BartyLA

    BartyLA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Witam ;).

    Mam bardzo dziwny problem zwiazany z konsolą i memory stickiem. Był u mnie kumpel ze swoją memorką gdzie miał zapisane 3 profile, graliśmy na nich w MW2 po czym jak poszedł z nią do domu okazało się, że nie ma ich na jego karcie. Sprawdziłem u siebie i też ich nie było więc przyniósł ją jeszcze raz i wtedy je widać i normalnie działają. Wygląda to tak, że profile są na karcie ale tylko jak jest podpięta do mojej konsolki. Co więcej pokazuje się u mnie że jest 9 profilii gdy są włozone dwie karty, bo on po tym jak mu znikneły stworzyl 3 od nowa i je też widać :p. Trochę dziwna sprawa, a kumpel chciałby swoje profil spowrotem u siebie :p. Wiecie co zrobić?
     
  16. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    też tak mam i robie wtedy tak:
    wciskam guide button i albo wracam do dasha albo klikam żeby np. gra odpaliła
    tzn nie wiem czy to ten sam problem bo mój sie nie zawiesza całkiem tylko sama gra
     
Wczytywanie...

Poleć forum