1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mic_09, Listopad 3, 2010.

  1. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Witam
    Mam taki maly problem, mam przerobiona konsole i pozyczylem F1 2010 od kumpla. Wlaerzylem gre do napedu a tu wyskoczyla aktualizacja to wziolem ze tak, konsola po aktualizacji urochomila sie ponownie. Powtarzalem te operacjie przez jakas godzine i nic nie pomoglo. Prosze o pomoc bo jestem zielony w tych sprawach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    I to powino pomuc??
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, na plytach z grami czesto uszkodzone sa awatary, przez co ciagle wola o update.
     
  6. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    ja mam ostatnio przerabialem konsole z rok temu i mam ixtreme 1.6, a dzisiaj kumpel mi powiedzial ze F1 2010 ze mi nie odpali wlasnie na 1.6 i musze robic znowu przerubke. Czy to sie prawda czy mnie w balona robi??
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Nie jeste szpecem od tego sam mam LT. Ale mi się wydaje że jak spatch u jeesz gre to powinna tobie ruszyć na 1.6.
     
Wczytywanie...

Poleć forum