1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smok1221, Maj 1, 2011.

  1. smok1221

    smok1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam tak jak w temacie porzyczylem pare gier na xboxa360 od kumpla. pokazywal mi niektore gry na swojej konsoli, gdy wrocilem do domu i zaczolem sprawdzac gry okazalo sie ,ze mi niechodza pokazuje sie czarny ekran tak jagby sie gra wlaczala i nagle przelatuje szybko tytul gry i pokazuje sie biale tlo ze znaczkiem firmy xbox na bialym tle jak rusze przycisk na padzie to sie pokazuje pasek z takimi funkcjami jak do filum.
    1.czy to wina konsoli
    2.napedu
    3.czy plytki
    P.s konsola przerobiona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    hmm.. wg mnie to wina napędu albo przeróbki bo miałem tak samo jak źle podpięty napęd miałem
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    to sa gry na xboxa 1 i musisz byc podlaczony do xbl zeby zaktualizowac brakujacy emulator.
     
  5. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no faktycznie kolega wyżej ma racje jeśli pojawia Ci się stare logo XBOX :)
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zbyt wysoki wave.
    Jaka masz przerobke ?
    Jakie to gry ?
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jesli sa to piraty to nie uruchomisz ich nawet jesli jest zgodnosc bo musza byc dodane pliki do obrazu i musi gra zostac nagrana na plycie dvd DL
     
  8. Vamped

    Vamped Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Masz przeróbkę ?? Jakie te gry ?
     
  9. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Jak koledzy wyżej pisali... nie podajesz kluczowych informacji, więc trudno Ci pomóc.
    Prawie tak jakbyś napisał: " Włożyłem coś do czegoś i nie było tak jak myślałem, że będzie" :D
     
  10. zaba21s3

    zaba21s3 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Podaj Wave , przeróbkę i gry to ci pomożemy
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. smok1221

    smok1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    Wiec tak jak kturys z kolegow pisal wystraczylo sie podpiac do xbox live i sie sciagnely potrzebne aktualizacje. Dziekuje za wszystkie odpowiedz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum