1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid28081994, Sierpień 12, 2011.

  1. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wiem ze to forum xboxa ale mam pytanie co do konsoli ps3. Podpinajac ja kablem hdmi>dvi do monitora, w jaki sposob moge wydobyc dzwiek? Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ten sposob raczej nie zadziala bo PS3 wymaga do dzialania caly czas HDCP, przynajmniej u mnie na kablu hdmi-dvi ps3 nie dawal obrazu, a dzwiek np po optyku
     
  4. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz jakis sposob zeby w hd podpiac z dzwiekiem. moj monitor to samsung 940bw ma dvi i d sub.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jedyne co mi przychodzi do glowy to uklad ktory przetwarza sygnal hdmi na analogow czyli np taki konwerter, audio podlaczasz bezpośrednio pod glosniki, ale zeby miec dzwiek przestrzenny tylko po optyku podlaczajac do amplitunera
     
  6. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zalezy mi tak na dzwieku jak na obrazie hd. chyba bede musial kupic monitor z wejsciem hd.
     
  7. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak jest monitor z hdmi to dziala w hd z dzwiekiem?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dzwiek nadal bedziesz mial stereo, do dzwieku 5.1 musisz miec amplituner
     
  9. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zastanawiam sie tez nad sposobem ktory uzywany jest w xboxe. podpiecie kablem hdmi dvi do monitora a dzwiek przez component. co o tym myslicie?
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Umiesz czytac ze zrozumieniem ?
    To przeczytaj raz jeszcze moj pierwszy post w tym temacie
    Xbox nie wymaga HDCP w grach czy dashboardzie, a jedynie przy dvd, ps3 wymaga go caly czas wiec podlaczajac pod kabel hdmi-dvi nie bedziesz mial obrazu
     
  11. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra. dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum