1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsolą

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez M4TEJKO, Listopad 28, 2011.

  1. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!

    Wczoraj przerobiłem 2 konsole dla znajomego na LT 2.0 i żadna z nich nie chce czytać gier z XDG3 :/ W sensie raz się uruchomi a raz nie. Gdy się nie uruchamia to wyskakuje komunikat aby przeczyścić płytę ściereczką. Gdy natomiast się odpali to tylko do menu i gra wywala komunikat, że potrzebna jest znowu ta cholerna ściereczka. Moje pytanie brzmi co jest nie tak ? Każda z nich ma ten majowy soft z końcówka 599. Starsze gry odpalają się bez problemu, więc to nie jest chyba wina złe wgranego flasha ? Rozkładam po prostu ręce :/ Dodam, iż gra to Driver L.A. i na mojej konsoli śmiga aż miło a na tych 2 kolegi już nie, raz się odpali a raz nie :/

    Z góry dziękuję za pomoc. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Na jakich płytach wypalasz? Może lasery mają przykończone?
     
  4. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie no lasery są ok. Płyta to extreme. Wiem badziewie ale na mojej konsoli się odpala bez żadnych błędów :/ Nie wiem co jest przyczyną, że na tamtych 2 nie chodzi :/ Sprawdziłem nawet przed chwilką. Na mojej się odpala a na tamtych 2 mieli mieli, i jak odpali to chwile pochodzi i błąd.
     
  5. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Kup płytkę czyszczącą mi pomogło :p
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Pewnie byly podlaczeni do live i cicha aktualizacja zablokowala gry z xgd3
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Bgszef on na 13599 a nie 13604...

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  8. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolega powiedział mi jeszcze, że niby jak wysuwa mu płytę z tacką to płyta mu się nie zatrzymuje. I to niby wszystko przez flash do LT 2.0? Czy to możliwe? Bo już po prostu sam nie wiem co mam robić :/ Zrobiłem to nieodpłatnie ale nie uśmiecha mi się płacić mu za nową konsole.
     
  9. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dodam od siebie, iż wszystkie banki pamięci zostały dobrze zapisane i przeszły weryfikacje. Wszystkie statusy były poprawne. Więc nie wiem co się dzieje :/ Jedna z konsol była nie przerobiona w ogóle więc wyciągnąłem klucz i wgrałem ixtreme 1.61 no stealth, następnie wgrałem dasha 13599 przez pendrive'a i wtedy wgrałem LT 2.0 Napęd to DG-16D2S w obu przypadkach. Na jednym i drugim gra nie zaskakuje a na mojej prywatnej konsoli tak :/
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Powtarzam ci wgraj przez dosflash!

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok wgram przez dosflash i dam znać czy akcja ta zmieniła sytuacje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum