1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola:/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozi2o8, Grudzień 13, 2011.

  1. kozi2o8

    kozi2o8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z xboxem. Mianowicie konsola byla przerobiona chyba iXtreme 1,6 albo 1,8. Do nowszych gier np: cod musialem wsadzac specjalna plyte aby je odpalic. Ostatnio sciagnelem Pesa 2012 zaczela sie robic aktualizacja ale nie udala sie, nie dala sie dokonczyc z plyty. WLaczajac konsole caly czas wyskakiwala ta aktualizacja... Znalazlem patcha na forum ktory to naprawil ale chyba cofna przerobke o ile to mozliwe?? Nie dzialaja mi zadne gry. Musze teraz przerobic chcialem sie dowiedziec jaki jest najnowszy eXtreme i co do tej przerobki bedzie mi potrzebne;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FastMan

    FastMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najnowsza dostępna przeróbka to LT 2.0, ale poczekaj bo na dniach wyjdzie LT 3.0. Co będzie ci potrzebne i jak to będziesz musiał zrobić jest zależne od tego, jaki masz napęd. Poradniki do poszczególnych napędów są na forum.
     
  4. kozi2o8

    kozi2o8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Poczekaj na LT 3.0. Jak masz klucz napędu to spokojnie sam wszystko zrobisz, wystarczy kabel sata. Na forum jest tutorial krok po kroku.
     
  6. kozi2o8

    kozi2o8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym problem ze go nie mam klucza ;/ a z skad go wziac?;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum