1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arko, Wrzesień 7, 2012.

  1. arko

    arko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
    Dzisiaj przyszedł slim przerobiony lt 3.0 z grami piratami, jak wsadzam gre do napedu, to pokazuje sie to play this disc, put it in a Xbox 360 console. lub logo xbox na cały ekran.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Może poprostu nie masz flasha napedu? Spróbuj wsadzić orginał i czy Ci odpali wtedy..
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Skopany soft w napędzie badz źle nagrana gra. Na wszystkich grach masz ten komunikat?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. arko

    arko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
    Znaczy typ mowil, ze konsola jest przerobiona, oryginalnych nie ma, na kopiach jest albo ten komunikat lub to logo xboxa, muzyka, filmy oryginalne działaja, tak jakby przeróbki nie bylo.
     
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Czyli org gry działają?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  7. arko

    arko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
    Zle napisałem, oryginalne płyty muzyka, filmy działaja, nie mam jak sprawdzic czy gry działaja oryginalne, bo takowych nie mam. Gosciu pisze, ze wszystko działąlo, usunał tylko wszystko z pamieci, save, profile, itp.
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Popatrz, nawet ten gosciu temat założył :d

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  9. arko

    arko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
    :D Ciekawie, jestes w temacie poradz co teraz zrobic, jeszcze raz przeróbka?
     
  10. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    to chyba nie masz wyjscia jak to zeby przerobic na nowo
     
  11. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Tak , na 99% przeróbka poszła , albo wgl. była zle zrobiona o_O Musisz zrobić jeszcze raz .
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak nie ma klucza to bedzie zabawa:)
     
  13. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Klucza napędu nie ma ratuje Cię tylko rgh

    Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Ja nie miałem klucza napędu jak zanosiłem jaspera do flashowania i jakoś mi zrobił flesha koleś
     
  15. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Bez obrażania! NIkt Ciebie nie wyzywa od i.. i takich tam! Skoro twierdzisz, że ja klucz miałem w napędzie to może kolega z postu powyzszego też ma?
     
  16. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    bo jeżeli nie masz pojęcia to nie pisz głupot


    a co do tematu skoro ma play dvd to nie ma w napędzie fw. a to oznacza że także nie ma klucza napędu.Napęd w środku jest czysty
     
  17. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Geniuszu, jeżeli napęd nie będzie miał fw. to nawet tacki nie otworzysz bo nie będzie w ogóle reagował. Więc sam nie pisz głupot.
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Należałoby sprawdzić jak najszybciej jakąś oryginalna grę. Jak też nie działa to jakiś wałek Ci koleś cisnie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum