1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM Z KONTAMI PS3 - XBOX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez osa1282, Sierpień 19, 2016.

  1. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Okej a więc tak... Przez długi czas grałem na konsoli PS3 gdzie miałem połączone swoje konto EA. Teraz chciałbym podpiąć swoje konto EA pod konto Microsoft, ale niestety podczas pierwszego logowania założyłem sobie nowe konto Microsoft i EA domyślnie założyło mi nowe konto i od razu sparowało je z Microsoftem. Teraz mam pytanie czy mogę jakoś podłączyć pod swoje konto Microsoft XBOX ONE zmienić podpięte konto EA na stare?! Ważna sprawa bo tam miałem wysoki lvl EA... Proszę o pomoc. <a href=https://signin.ea.com/p/web/login?e...e_type=code&client_id=customer_portal>Logując się tutaj na dwa konta widzę że pod jednym podpięte jest konto PSN a pod drugim XBOX.</a> Chciałbym żeby wszystko było pod jednym kontem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Musiałbyś zmienić adres e-mail do konta XBL, bo konto EA tworzy się automatycznie do tego maila, który masz przypisany do konta XBL. Pokombinuj ze zmianą maila na koncie XBL, żeby ustawić taki sam jak masz na Originie. Na kompie jak pobierzesz apkę, to jak wejdziesz do ustawień Konto i prywatność to na samym dole ja przy Xbox One mam przycisk anuluj dostęp i to byś musiał kliknąć na tym drugim koncie co Ci utworzyło, wtedy spróbować połączyć się do EA na tym starym koncie, oczywiście jak już zmienisz e-mail do konta XBL na taki sam jak masz na Originie.
     
  4. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    @kuleczka91@kuleczka91 Szperałem troche w HELP DESKU EA i mam rozwiązanie ... Muszę zadzwonić do EA a Oni przypną moje konto XBL do konta EA którego używam od X czasu... +48 22 397 08 40 - Wstawię też telefon na przyszłość żeby następni nie musieli przechodzić 99999 milionów procesów przed uzyskaniem numeru ... Po 12 zadzwonię i będę wiedzieć czy mi przenieśli konto ;)
     
  5. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
  6. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Okej, rozmawiałem z EA. Niestety są bezradni... Gdybym przeszedł z PS3 na PS4 mogliby przerzucić moje statystyki i postępy na inne konto, ale ja chce przejść z jednej platformy (SONY) na drugą (Microsoft). W tym przypadku nie mogą nic przerzucić z jednego konta na drugie a samo powiązanie konta też nic nie da, ponieważ statystyki które my jako gracze nabijamy zapisują się na różnych serwerach. Tzn dla Sony i Microsoftu są dwie różne serwerownie które przechowują te dane i w żaden sposób nie da się ich przerzucić z jednej na drugą. Tak więc pozostaje mi wbijanie wszystkiego od nowa. Trudno :(. Pozdrawiam :) ! @kuleczka91@kuleczka91
     
  7. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    @osa1282@osa1282
    Trzeba było od razu pisać, ze chcesz statystyki przerzucić z jednej platformy na drugą to bym Ci od razu napisała, że nie ma takiej opcji. Ja Cię zrozumiałam, że chcesz mieć wszystko pod jednym kontem w sensie konto z PC/XO/PS3 itd. a nie żeby przenieść postęp postaci :p Tego nigdy nie było. Co najwyżej da się staty przenieść z x360 na XO, albo z PS3 na PS4 w takim battlefieldzie np :)
     
  8. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Postęp postaci może nie ale np. LVL EA który w Fifie się przydaje :D No i chciałem mieć połączone te platformy na jednym koncie znaczy podpięte dwie platformy pod jednym kontem, ale kupiłem EA Acces i już nie moge sobie połączyć tego na stare konto więc teraz po prostu będę korzystać z dwóch i tyle :D Przeżyję ale z racji że jestem wygodny wolałbym mieć jedno konto :D
     
  9. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
     
  10. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    No ja mam na szczęście wszystko na jednym :D
     
  11. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    @kuleczka91@kuleczka91 A mam jeszcze jedno pytanko :D Dlaczego moje słuchawki od iPhona na padzie nie działają ? Chodzi mi o mikrofon. No i teraz drugie jaką przejsciówkę mam kupić żebym mógł pod pada podłączyć słuchawki które mają osobne wejście na mikrofon i osobne na słuchawki :D
     
  12. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A nie mam pojęcia czemu nie działają :p Widocznie MS nie lubi gejfona :D A co do 2 pytania to ja kupiłam taką przejściówkę: http://allegro.pl/kabel-adapter-mini-jack-3-4-pin-sluchawki-mikrofon-i6188156864.html
    Normalnie mi działa w padzie to, mam podpięte słuchawki z kompa do tego.
     
  13. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Gejfon nie gejfon zamieniłem go na Note 4 i płaczę z tego powodu. No ale mam nadzieję że Note 7 da rade :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum