1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Kontem gold. Pilne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karrolex, Lipiec 20, 2011.

  1. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Witam. Zakupiłem dzisiaj zdrapkę na miesiąc konto gold. I jak wpisuje wszystko jest ok. Ale przenosi mnie do zakładki Dane rozliczeniowe i nie wiem co tam mam wpisać. Konto mam zarejestrowane na UK. I nie mam 18 lat. :( Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja tez mam konto US i w tych dodatkownych danych nie wpisalem prawdziwych i dziala i tak najgorzej z codem pocztowym usa musi sie zgadzac z miejscowoscia co zajestrowales konto a wiek chyba nie przeszkadza w przedluzeniu live
     
  4. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Ja nie mam konta w US tylko w UK. :) a gdzie niby mam wpisać te dane dodatkowe. Bo ja już nie pamiętam jakie wpisywałem. :(
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pokaze ci sie takie cos po wpisaniu kodu , sorrki za blad .mi tez sie samo po wpisaniu kodu pokazalo uzupelnilem dane i przedluzylo mi golda
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Sprawdź w ustawieniach jaki masz adres wpisany i tak wpisz taki sam ;P
     
  7. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Nie rozumiem. Co mi się pokażę. Bo myślałem że nie trzeba wpisywać tych danych. Wpisałem i myślałem że przedłużyło ale jednak nie.. :(
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak wpisalem kod i pokazalo mi sie uzupelnienie danych jak to wypelnilem bylo oki. wpisz kod i uzupelnij to co tam sie pokaze jak to anulujesz chyba nie przedluzy sie live
     
  9. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Wszystko wypełniłem i pisze mi tak " Wprowadzony kod pocztowy nie pasuje do miasta i województwa lub ustawień regionalnych . Wprowadź kod pocztowy dla podanego miasta i województwa lub ustawień regionalnych "
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    już ci napisałem... sprawdź w ustawieniach profilu, jakies masz wpisane aktualne miejsce zamieszkania
    na internecie zobacz jaki tam jest kod pocztowy, wybierz sobie jakąś ulice i reszte zmyśl
    kod pocztowy musi się zgadzać z miastem wpisanym w profilu
     
Wczytywanie...

Poleć forum