1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kontrolerem w xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Morf, Luty 6, 2012.

  1. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z padem podłączyłem włożyłem baterie ale pad nie działa. Naciskam przycisk do synchronizacji pada na konsoli i nic się nie dzieje. Dodam jeszcze ze jak wćikam przycisk to nie czuje żadnego kliknięcia. Okręg na konsoli tez się nie kręci.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Inne baterie ? Jest gwarancja ? Długo masz konsole ? Masz kolege z Xboxem ?
     
  4. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Baterie wymieniałem.Zapomniałem dodać że stało się tak po podłączeniu pada do PC. Mam też inne pady i to samo się dzieje. Nie mam nikogo znajomego z xboxem :(
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przytrzymaj przycisk synchronizacji jednocześnie na konsoli i padzie.
     
  6. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym problem że mam wrażenie jakby przycisk do synchronizacji na konsoli nie działał, nie czuć żadnego kliknięcia. Inne pady nie podłączane do PC też nie działają.
     
  7. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Trzeba by rozebrac konsole. Mozliwe, ze stalo sie cos z przyciskiem w faceplate. Masz mlodsze rodzenstwo? Moze ktos sie nim bawil pod Twoja nie obecnosc? Z drugiej strony, jesli wczesniej juz synchronizowales pady to powinny dzialac. Moze padl modul RF?
     
  8. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 100% przy konsoli nikt nie grzebał, konsole mam tydzień czasu po zakupie pad był zsynchronizowany.
     
  9. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola nowa, czy uzywana? Jak wciskasz przycisk synchronizacji na padzie to kolko swiruje dookola?
     
  10. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nowa, kolko na padzie wiruje a na konsoli niestety nie.
     
  11. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W takim razie pozostaje Ci wysylka konsoli do serwisu, badz oddanie tam gdzie kupowales i wymiana od reki na nowa (masz na to czas bodajze 10 dni od daty zakupu).
     
  12. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli pozostaje wysłanie do serwisu ? Sklep raczej nie wymieni bo konsole zarejestrowałem na xbox.com :(
     
  13. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sklep nie musi wiedziec o rejestracji ;7 Pewnie odesla ja i tak do serwisu, badz MS. Popsutej nie beda sprzedawac. Lepiej samemu nie grzebac w niej skoro masz gwarancje. Szkoda ja utracic.
     
  14. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego posłuchaj użytkownika "invisible" .Skoro masz gwarancje to odeślij a nie kombinuj sam .
     
  15. Morf

    Morf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zrobię na początek pójdę do sklepu zobaczę co mi powiedzą, a ewentualnie odeślę na gwarancję. Dzięki wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum