1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kontrolerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SKYLINEZ 52, Kwiecień 18, 2010.

  1. SKYLINEZ 52

    SKYLINEZ 52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem co się dzieje przyznam się szczerze. Jest tak: Naciskam na przycisk włączający kontroler. Trzy mignięcia czterech zielonych diod, chwila nic nie ma, a potem znowu zaczyna mi wszystko migać, zamiast przełączenia na jedną diodke. Sprawdzałem na drugim kontrolerze i dzieje się tak samo. Baterie są sprawne na 100% Help.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A na pewno są to dobre baterie? Może jakieś tandetne?
     
  4. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Spróbuj nacisnąć biały przycisk na tyle kontrolera i na xboxie równocześnie.
    Nie wiem czy to zadziała ale warto sprawdzic:p
     
  5. SKYLINEZ 52

    SKYLINEZ 52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Baterie są na 100%
    ale ok sprawdze.

    edit: nic nie działa.
     
  6. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Pewnie coś się stało, masz baterie alkaiczne ??
    W instrukcji pisze, że tylko takie należy używać
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. SKYLINEZ 52

    SKYLINEZ 52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się. :D Wielkie dzięki :D
     
  9. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Krepel7 napisał o tym u góry
     
  10. SKYLINEZ 52

    SKYLINEZ 52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem.
    tak poza pisze sie dziękuje ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum