1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Kopia Gta 4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kondorro, Grudzień 8, 2008.

  1. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siemka wszystkim ,

    jak widac jestem tutaj Fresh:D

    Ok a wiec , w piatek zakupilem xboxa arcade oraz orginke GTA 4 , odpalam patrze i mowie WOW ale piekna grafa ,niestety ruszylem konsole podczas grania i naped porysowal mi plytke ze niestety nie da sie juz jej odpalic.

    Nastepnego dnia pojechalm przerobic mojego arcade (koles wymienil mi naped na jakies BENQ.

    Pozyczylem od kumpla kopie GTA 4 spoko , gra dziala ale jest jedno co mnie bardzo denerwuje , ze dogrywa drogi , bloki , domy itd. co jest grane?

    Na orgince grajac nie bylo zadnego dogrywania , nie podoba mi sie to , i strasznie zwalil sie efekt grafiki:eek:


    Co mi przychodzi do mysli to:

    1.Moze koles mi zle przerobil konsole

    2.Za wolny naped?

    3.Zle wypalona plyta??

    Hmm nie mam pojecia mam nadzieje ze ktos z was mi odpisze.


    PS: plytka wypalona na Verbatimce




    Z gory dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    1. odpada
    2. zależy
    3. nie

    tak ma benq ze doczytuje :p cóż dysk możesz dokupić nie będzie doczytywać :p
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Standard . Zainstaluj nowego Dasha (NXE) i zgraj gre na dysk . Powinno zniknac
     
  5. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok jesli chodzi o punkt nr 2 , mowisz ze zalezy , a wiec jak mam to sprawdzic z jaka predkoscia czyta moj naped plyty ?
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    możesz się zapytać kolesia co przerabiał Tobie konsolę na jaką prędkość to zrobił. dołączam się do rady Piri: wgraj nowy dash i zgraj na dysk.
     
  7. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok , pojade i zapytam :)


    Co do dysku to bede musial jakis zakupic poniewaz mam zwyklego arcade(teraz zaluje ze go kupilem) moglem kupic premium ahh , no coz .
     
  8. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    http://pl.youtube.com/watch?v=4_e6NZJ-APs
    tutaj wynalazlem jakis filmik co poprawia sytuacje zanikajacych tekstur
     
Wczytywanie...

Poleć forum