1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kopią zapasową

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez agresorius, Lipiec 11, 2011.

  1. agresorius

    agresorius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Zrobiłem kopie zapasową DOA 4, wypaliłem ją imgburnem i po włożeniu płyty do konsoli wyskakuje komunikat "włóż płytę która jest przeznaczenie do konsoli xbox 360". Nie wiem czy źle coś nagrałem, czy jeszcze coś innego. Dodam że sprawdzałem obraz agbx360 i wave jest zgodny z ixtream 1.4. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ustawiłeś layer break? Instalowałeś nowego dasha ostatnio?
     
  4. agresorius

    agresorius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    layera zmieniałem, dasha nie instalowalem. Zaważyłem teraz, że inne kopie zapasowe które działały przestały. Dość długi czas ich nie uzywałem bo grałem na orginałach i teraz przy kazdej próbie odpalenia jakiejkolwiek wyskakuje:
    1. białe tło z napisami w różnym języku "To play this disc, put it in an Xbox 360 console"
    2. Logo x360
    ;/ nie wiem co robić i gdzie tkwi przyczyna....
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Skasowałeś przeróbkę.
    Przerób ponownie,a kopie będą działać.
     
  6. agresorius

    agresorius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko się wyjaśniło, jak pożyczyłem kumplowi x'a to zaktualizował go. Ponowne wgranie iXtream pomogło.

    P. S. wgrałem LT+ 1.9 i jest o niebo lepiej niż ze zwykłym 1.4
     
Wczytywanie...

Poleć forum