1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kopiami !( Konsolka NTSC) Prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kobis99, Grudzień 4, 2011.

  1. kobis99

    kobis99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Kupilem niedawno konsolke z allegro.Sprzedajacy pisze ze jest ona z USA.Ma wgrany LT 1.9. Kumpel pozyczyl mi 3 gierki (kolega ma konsolke PAL) .Fifa 12 nie dziala(dopiero pozniej skaplem sie ze nie ma ona region free),Gears of war 2(dziala znakomicie) i assasin 2 (rowniez dziala pieknie).W zestawie mialem tez operation flashpoint red river dziala bardzo dobrze.Sciagnalem sobie z xbox360iso.com obraz gry GTA IV wybralem NTSC zgodnie dla mojej konsoli.Po sciagnieciu sprawdzilem obraz w ABGX 360 (wszystko sprawne ,region NTSC) ,nagralem plytke a konsola twierdzi ze kod regionu plyty jest niezgodny z konsolka czy cos w ten desen.Predkosc nagrywania najnizsza (2.4x).Czy jakosc plyty ma wplyw na to ze konsola wywalila taki blad?Gre nagrywalem na Esperanzie niestety DVD +R DL.Nie mialem mozliwosci kupna innego nosnika.Czy jesli nagram na verbatimie to blad zniknie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    myślę że gra jest jednak PAL ktoś się pomylił albo jaja sobie zrobił
     
  4. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prędkość nie ma nic do rzeczy. Szukaj relesow z opcją region free najlepiej.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wiekszość gier jest w region free i tak , druga sprawa jak nagrałeś gre na NTSC i pisze ,że nie właściwy region znaczy ,że konsola jest pal
     
  6. kobis99

    kobis99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK.Teraz bede sobie pobieral tylko gry region free.Dzeki za pomoc .Czesc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum