1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kopiami

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez luzak34a, Wrzesień 8, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem poczatkujecym wlasciwie uzytkownikiem X0. Malozonka zakupila mi juz przerobiona konsole jakies 1,5 roku temu, Do tej pory korzystalem z samych oryginalow no ale leze chory to zaciagnalem Ace.Combat.6.[PAL].[English].[XBOX360].[STRANGE].[SPATorrent.CoM] i orange.box i nagralem imgburnem na verbatima.. no i za cholere nie moge tego uruchomic.... konsola w ogole plyty nie widzi. Z tego co koles w sklepie mowil zeby patch dzialal mam Xsa uruchamiac ejectem. no i za cholere nie dziala. pytanko: czy ktos wie jaki mam patch i co moge robic zle? (moze zle plyte nagrywam). ewentualnie co zrobic zeby hulaly backupy gier? dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: problem z kopiami

    A czym masz przerobiona konsole?
     
  4. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem z kopiami

    z konsola dostalem piracka kopie wyscigow i chodzi....

    probowalem przed chwila z patchami ace combat ale tez nie chodzi,,,

    sam mam sobie sflashowac?
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: problem z kopiami

    Wychodzi ze ty masz jakiegos czipa jak ci kazal wlaczac ejectem , bo jakbys mial flasha to chodzi normalnie . A jak wkladasz jakas normalna nagrana gra to co wyskakuje ?
     
  6. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem z kopiami

    jak wkladam pirata to w 90% nie widzi plyty po prostu, a pozostale 10% taki komumikat w 7 jezykach wloz plyte do xboxa zeby odtworzyc gre/film...

    tak to jest jak zona niespodzianke chce zrobic... chciala dobrze a wyszlo jak zwykle :)
     
  7. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Odp: problem z kopiami

    Możliwe że to o to chodzi??
    http://x360iso.org/index.php?topic=490.0

    Pamiętam że też tak miałem ale tylko z jedną grą, po prostu kilka razy wysunąłem tacke i wsunąłem aż w końcu poszła.
     
  8. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem z kopiami

    heh, u mnie nie pomaga wsuwanie w te i wewte... poprobuje z ta gumka dzis :)

    dzieki
     
  9. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem z kopiami

    dobralem sie do Xsa, mam chipa ex256... wyglada jakby jeden kabelek byl nie podlaczony....
    jest gdzies chemat jak to podlaczyc?
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: problem z kopiami

    Jak masz samsunga to przeflashuj . A zeby gry poszly na chipie musisz je patchowac
     
  11. luzak34a

    luzak34a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem z kopiami

    dokladnie :), problem rozwiazany. Sciagamy iso. patchujemy ss.bin i konwersujemy na format NME, mozna uzyc np http://www.nme2.com/dl/NME_aSSociat0r.rar
    i wszytko smiga :). dzieki wszystkim
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum