1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kopiowaniem FTP

Temat na forum 'Oprogramowania' rozpoczęty przez MaryGave, Kwiecień 27, 2010.

  1. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam chcę wymienić sobie dysk na większy (160gb) i muszę skopiować wszystkie pliki z dysku lecz nie da się ich skopiować na dysk bo za każdym razem odłącza przy przesyłaniu plików próbowałem już w filezilla, flashfxp oraz total commanderze była by ew możliwość podpięcia dysku pod kompa i jakoś zrzucenia tych plików ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patriko360

    Patriko360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam prawie taki sam problem lecz ja chce na dysk zgrać. A co do twojego problemu to jest taka możliwość tylko musisz kupic kabel do transferu danych z dysku na kompa (jest na allegro za 44 złotych)
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W czym odpalasz FTP na pudle? Probowales kombinować w programie do FTP z passiv/active mode ?
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Na kompie odpalam nie próbowałem mówiono mi że może być uszkodzona sieciówka w klocku ale wątpię bo przecież z przesyłaniem z kompa na konsolę było by tak samo a jest jak być powinno
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi mi z czego jest serwer FTP na klocku. Probowales oba czyli freestyle i xexmenu ?
     
  7. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tu chodzi o xboxa czy xboxa360?to dział przeznaczony dla xboxa a nie x360
     
  8. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Oczywiście że dla Xboxa
     
  9. Ricko

    Ricko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecam staff FTP kozacki program bardzo szybki. W total komandorze zawsze mialem errory a tutaj leci bez zajakniecia
     
  10. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja zawsze kopjuje FlashFxp i wszystko leci bez problemui(xp i win7) na dashu unleash i xbmc a i można zlinkować dwa xboxy i za pomocą unleasha wymieniac miedzy nimi dane z poziomu eksploratora plików w unleashu
     
Wczytywanie...

Poleć forum