1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kopiowaniem savów z karty na hdd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ALEXY28, Listopad 23, 2009.

  1. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam kupiłem sobie hdd bo miałem karte pamięci wcześniej podłączoną pare razy przenosiłem i kopiowałem sejvy z karty na hdd i na odwrót ale ostatnio straciłem swój awatar z hdd i nie mogę teraz przenieśc ani skopiować sejvów z karty na hdd przy przenoszeniu wyskakuje mi informacja że nie można przesłać sejvów od z jednego profilu do drugiego a przy savy napisane nieznany użytkownik prubowałem na karcie stworzyć nowego użytkownika i dalej to samo jak mogę odzyskać te sejwy i jak to zrobić z góry dziękuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytam po raz 10 tego posta i dopiero do mnie dotarło o co Ci chodzi. Wiesz o istnieniu znaków interpunkcyjnych? Widziałeś kiedyś słownik ortograficzny?

    Na razie przychodzi mi na myśl próba odzyskania awataru przez XBL.

    Nie wiem czy to coś da, ale można spróbować.
     
  4. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Możesz napisać jeszcze raz i po polsku bo za cholerę nie wiem co mówisz
     
  5. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorka za moją pisownie ale nie patrzyłem na monitor jak pisałem i stąd te błędy ale już poprawiłem co nieco. Piszę teraz do SZKODNIKPL jak to zrobiś przez XBL czy może trzeba połączyć się przez internet jak tak to wole nie prubować bo mam przerobioną
     
  6. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    XBL = musisz połączyć się z netem.. No to trudno. A masz w ogóle konto na Xbox Live założone? Bo jak nie, to nawet nie masz się co łączyć..
     
  7. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    problem w tym że nie mam a czo można wogóle przenieść sejwy w jakiś sposób jak z karty na hdd jeśli nie mam profilu zapisanego ani na karcie ani na hdd
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, ponieważ savy są przypisane do profilu
     
Wczytywanie...

Poleć forum