1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kupieniem Xbox ;]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomason, Grudzień 7, 2009.

  1. tomason

    tomason Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mmz
    Witam :)

    Mam pytanie do czego dokładnie służy pamięć w xbox 360

    i czy Xbox 360 arcade ma 256mb czy brak tak jak piszą

    Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamięć służy jako miejsce do zapisywanie save'ow oraz dashboardu ^^


    Tak, Arcade posiada 256 mb
     
  4. tomason

    tomason Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mmz
    co to dashboardy ^^ sorry ale pierwszy raz kupuje konsole
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Z tego co mi się wydaje to w tych nowych montują już 512mb :)
     
  6. tomason

    tomason Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mmz
    Skloud
    Powiesz mi co to jest dashboard


    A mam jeszcze dwa pytanka
    1. czy Xbox 360 Premium z 20gb pamięci można jeszcze kupić??
    2. Jak lookałem na necie Xbox 360 arcade nie ma jako tako dysku twardego tylko dają do Xbox Arcade kartę pamięci 265mb moje pytanie brzmi co wejdzie na te 256mb i czy to spełnia funkcje dysku twardego
     
  7. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    dashboard to tak jakby menu, masz nowy wygląd, menu, oraz wiele ciekawych opcji, np ogladanie filmow, albo instalacja gier na dysku twardym
     
  8. bLE!

    bLE! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieplewo CITY :)
    Odp. 1
    Teoretycznie można jakieś niedobitki po sklepach internetowych dostać, ale czy to się opłaca ? Poza tym są to stare wersje, także RROD "prawie" gwarantowany, dużo lepszą opcją jest kupić Arcade i dokupić dysk np na allegro, albo samego elite, gdzie dysk już masz 120 GB, to zależy od promocji, co się będzie bardziej opłacało i czy będzie ci służyło.

    Odp. 2
    W tej chwili Arcade'y mają niecałe 500mb, na nowy dashboard (powinieneś już wiedzieć ocb :> ) i reszta zostaje na savy, sam mam taką opcję jednak w najbliższym czasie dokupuje dysk, dla dodatków do gier, instalowania niektórych tytułów no i korzystania z marketplace :)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    kolego zacznij szukać! wszystko było!
     
Wczytywanie...

Poleć forum