1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kupnem ;]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidt90, Lipiec 5, 2009.

  1. dawidt90

    dawidt90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam;)

    Przymierzam sie do kupna konsoli xbox360 cena tak do 500zl ... Chcial bym zeby mi gierki chodzily bez kupna orginalu ;) i mam jeszcze jedno pytanie jak bd mial wejscie hdmi to jak dpolacze konsole na tym kablu to bd mi chodzic ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    nie do końca wiem o co ci chodzi...
    Chcesz kupić konsole do 500zł? - Za tyle to nie wiem czy używany arcade znajdziesz...
    Chcesz żeby Ci chodziły piraty? - Musisz mieć przeróbkę.
    A tego 3 pytania nie kapuje :D
     
  4. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    za 250 zl kupilem prawie nowego arcade, malo uzywanego :D Ale od kumpla co szybko hajs potrzebowal :D tak wiec okazjii trzeba szukac :D
     
  5. dawidt90

    dawidt90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mi o to czy na kablu hdmi bd chodzic normalnie konsola ? :p
     
  6. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Jeśli konsola będzie miała HDMI to tak,no i monitor lcd lub Tv musi mieć HDMI.
     
  7. Wujekchupa

    Wujekchupa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepszy przykład na to, że podczas rejestracji na tym forum powinna być jakaś selekcja wieku użytkownika...
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    A jak może chodzić jak nie normalnie? Chyba po to są takie wejścia, żeby przez nie podpinać w dodatku, że przez HDMI najlepiej ^^
    Jezus ludzie na prawdę nie myślą ;/
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4670
    Polubienia:
    282
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1 Szukaj na allegro.
    2 iXtreme 1.6 lub 1.51
    3 Jak podłączysz konsole przez HDMI kablem HDMI-HDMI konsola będzie chodzić normalnie :) i do tego będziesz miał lepszy obraz niż na Componencie :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum