1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kupnem ;]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidt90, Lipiec 5, 2009.

  1. dawidt90

    dawidt90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam;)

    Przymierzam sie do kupna konsoli xbox360 cena tak do 500zl ... Chcial bym zeby mi gierki chodzily bez kupna orginalu ;) i mam jeszcze jedno pytanie jak bd mial wejscie hdmi to jak dpolacze konsole na tym kablu to bd mi chodzic ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    nie do końca wiem o co ci chodzi...
    Chcesz kupić konsole do 500zł? - Za tyle to nie wiem czy używany arcade znajdziesz...
    Chcesz żeby Ci chodziły piraty? - Musisz mieć przeróbkę.
    A tego 3 pytania nie kapuje :D
     
  4. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    za 250 zl kupilem prawie nowego arcade, malo uzywanego :D Ale od kumpla co szybko hajs potrzebowal :D tak wiec okazjii trzeba szukac :D
     
  5. dawidt90

    dawidt90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mi o to czy na kablu hdmi bd chodzic normalnie konsola ? :p
     
  6. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Jeśli konsola będzie miała HDMI to tak,no i monitor lcd lub Tv musi mieć HDMI.
     
  7. Wujekchupa

    Wujekchupa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepszy przykład na to, że podczas rejestracji na tym forum powinna być jakaś selekcja wieku użytkownika...
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    A jak może chodzić jak nie normalnie? Chyba po to są takie wejścia, żeby przez nie podpinać w dodatku, że przez HDMI najlepiej ^^
    Jezus ludzie na prawdę nie myślą ;/
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1 Szukaj na allegro.
    2 iXtreme 1.6 lub 1.51
    3 Jak podłączysz konsole przez HDMI kablem HDMI-HDMI konsola będzie chodzić normalnie :) i do tego będziesz miał lepszy obraz niż na Componencie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum