1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z łącznością ...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DrumsSlayer, Styczeń 14, 2015.

  1. DrumsSlayer

    DrumsSlayer Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    423
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    L.A.
    Tak jak powyżej. Dokładniej objawia się tym iż czasem automatycznie łączy mnie do przypisanej sieci bezprzewodowej po włączeniu konsoli a czasem wrecz musze jeszcze raz konfigurowac siec. Co moze byc przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    możesz dokładniej opisać problem ?
     
  4. geometric77

    geometric77 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opolskie
    Wyczyść pamięć podręczną konsoli trzymając przycisk power do całkowitego wyłączenia i/lub przywróć ustawienia fabryczne. Powinno pomóc.
     
  5. DrumsSlayer

    DrumsSlayer Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    423
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    L.A.
    W sumir nie wiem co tu moge jeszcze dopisac. Po prostu niezawsze laczy mnie automatycznie do sieci i pomimo ze router jest ciagle wlaczony czasami musze jeszcze raz konfigurowac siec bezprzewodowa na konsoli tak jakbym noe robil tego wczesniej.

    A nie potrace wtedy zadnych danych? Wiem ze przy czyszczeniu pamieci podrecznej nie, ale czy przy przywroceniu ustawien fabrycznych? No nie jestem pewien.
     
  6. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    włącz dhcp w routerze lub ustaw ip konsoli na sztywno
     
  7. DrumsSlayer

    DrumsSlayer Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    423
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    L.A.
    Dobra ciul Panowie. Kestem jednak debilem, dalem przywracanie ustawien fabrycznych w sumie przez przypadek bo sobie wkrecilem ze potem moze bedzie jeszcze wybor co chce oczyscic bo nie moglem znalezc czyszczenia pamieci podrecznej... po prostu nie pytajcie... -.- dobrze ze jest zapis gier w chmurze bo jak zobaczylem usuwanie to mnie k****** brala. Tylko ze teraz trzeba gry na nowo pobierac jako ze mam cyfrowki -.-

    A gdzie ustawic to sztywne ip w konsoli? Na xboxie 360 dobrze by bylo tez to ustawic bo przez to mam problemy z gra przez linka na rgh -.- . Ten temat oczywiscie dotyczy xbox one ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum