1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Ładowarką Akumulatorów

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krych@, Styczeń 28, 2014.

  1. Krych@

    Krych@ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Witam wczoraj przyszło mi MICROSOFT Quick Charge Kit i nie ładuje akumulatorków,ale ładowarka działa, bo jak podłączam to migną szybko dwie zielone kontrolki i znikną,ale ładowarkę przyłożyłem do ucha to coś syczy,ale nie ładuje..O co chodzi??

    Tutaj daje fotki, sory za jakość ale z fona..
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e1c57a397561551.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3db34fffa6564d54.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0278881baa2dae3f.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krych@

    Krych@ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Ok wiem o co kaman.. Zamykam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum