1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Lego Batman

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez radzion18, Luty 24, 2010.

  1. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam
    Mam pytanie otóż nie wiem dlaczego ale nie dostaje achievements za ukończone epizody, bardzo proszę o jakiegoś profesjonalisty o wytłumaczenie mi na czym to polega przeciez powinienem dostac za epizod bo tak pisze w poradnikach
    Wyraźnie pisze za co się dostaje
    http://www.xbox360achievements.org/game/lego-batman-jp/achievements/
    więc w czym mój problem, że nie dostaje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Materek123

    Materek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    A na jakim grasz poziomie? Tam masz napisane "Complete the first episode - Hero."
    Być może jest to wina tego że grasz na niższym niż hero albo Villain. Jeśli się mylę to wybacz ale nie grałem w tą grę na X360.
     
  4. guerila40

    guerila40 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Dziwne jak ja grałem w lego batman to osiągnięcia za przejście epizodów dostawałem normalnie a ty masz pirata czy oryginał ?
     
  5. MoOrmOoN

    MoOrmOoN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Materek123

    z tego co pamiętam, to nie ma niższego poziomu niż hero lub vallain - to są po prostu kampanie
    \hero - strona dobra(batman, robin)
    vallain - strona zła(przestępcy)
     
  6. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a masz zrobione z Super Hero ( to co u góry jest) aaa i polecam na początku zrobić ten achivment Natural Habitat bo potem może już nie być do zrobienia
     
  7. Pain

    Pain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    to forum?
    1 epizod to jest 5 poziomów , za poziom nie ma osiągnięcia
     
  8. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A może nie zmieściłem się w tych punktach i nie byłem HERO ?
     
  9. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    kolega juz powiedzial :) osiągnięcie wpada dopiero gdy ukończysz wszystkie 5 poziomów z danego epizodu :)
     
  10. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Ok dzięki za odpowiedzi
     
  11. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Siema, ja mam ten sam problem, przeszedłem wszystkie levele z epizodu pierwszego(razem 5) i niema achievementa... na innym profilu normalnie sie odblokowywują ale ja chce mieć te achievy na tym moim :(( wie ktoś może o co chodzi? czyżby jakiś glitch czy cuś?
    \\EDIT: Niewiem jak ale za którymś razem sie odblokował .
     
Wczytywanie...

Poleć forum