1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Lego Batman

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Fenen, Czerwiec 22, 2010.

  1. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Siemka :) Gram w Lego Batman Juz pokonałem 2 bossa i niewiem dlaczego ale ani w grze profilu ani na stronie MyGamerCard niema napisane ile % już przeszłem ani nie pisze ile mam achovmentów a napewno jakiś przeszłem... POMOCY!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie koniecznie musiałeś jakieś osiągnięcie zrobić. Tam te osiągnięcia dosyć dziwne są więc...
     
  4. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ale tu już nie chodzi o achovmenty tylko o to ile % gry przeszłem a przeszłem już troszeczke a dalej pisze 0
     
  5. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale w samej grze czy w gt. Jeżeli w gt to % tam zmieniają się pod wpływem zdobywania osiągnięć. Jeżeli pomogłem wciśnij "dziękuję"
     
  6. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    jezeli chodzi ci o to ile % gry już masz zrobione to jak jesteś w jaskini batmana wcisnij 'start' i tam na dole badz w rogu bedzie pokazany aktualny postęp :)
     
  7. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ok Dzieki wam all :) już przeszłem 1 Epizod (ten z Auta) Mam pytanie ile jest epizotów w lego Batman??
     
  8. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Epizodów jest łącznie 6 :) 3 dla przestępców i 3 dla Bohaterów
     
  9. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ok Dziekuje ale przestępcą mozna grać dopiero po ukończeniu 3 epizotach bochatera? I przejde te 6 i koniec gry bedzie 100%?
     
  10. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Nie bedzie, musisz wykupić różne rzeczy.
     
  11. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ja już przechodze 3 epizot bochaterem :) jak mam potem zrobić by przejsc zbirem??
     
  12. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    jezeli skonczysz 1 epizod bohaterem to automatycznie masz odblokowany 1 epizod zloczyncow :) Zeby dostac sie do Arkham musisz podejsc w batcave do takiego monitorka zielonego przy ktorym bedzie wajcha wcisnac B i bedziesz juz w arkham :)

    zeby ukonczyc gre na 100% to jest troche zbierania itp. musisz ukonczyc 2 bonusowe levele jeden dla bohaterow i 1 dla zloczyncow, uzbierac wszystkie czerwone klocki wykupic wszystko w komputerze i znajesc te memmorabilie czy jakos tak :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum