1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Lego Indiana Jones

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymix12, Listopad 27, 2010.

  1. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich użytkowników! Mam problem. Otóż ściągnąłem grę Lego Indiana Jones. Otworzyłem folder i w nim mam 71 elementów - 2 pliki .nfo 31 plików rar i jakieś pliki z rozszerzeniem .r30 , .r31 , .r32 i tak dalej..... Po wypakowaniu plików rar mam plik .dvd i plik .iso spakowany w rar. Nagrywałem już 3 raz ten pliczek dvd i nadal nic. Mój xbox 360 nie widzi gry. Proszę o pomoc!

    Używam płyt Emtec
    Nagrywam z prędkością 2,4 x programem IMGBurn
    Sprawdzałem abx360 i wszystko jest ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. daj log z abgxa z płyty
    2. jaka masz przerobke
    3. co to znaczy nie widzi gry? co sie wyswietla??
     
  4. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 - w logu jest wszystko na zielono
    2 - iXtreme 1.51
    3 - Otwórz DVD
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki to lego jest 1 czy 2??
     
  6. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest to Lego Indiana Jones 2
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    lego indiana jones 2 jest wave 4
    a twoj ixtreme obługuje wave 3
    reszte sobie doczytaj:)
     
  8. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomyłka - iXtreme 1.6!
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jeden czort zarowno ix. 1.51 jak i ix 1.6 obsługują max wave 3
     
  11. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak nagrałem. I znów nic - komunikat Odtwórz DVD. A jeśli mam iXtreme 1.61 to czemu nie działa?
     
  12. szymix12

    szymix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomóżcie mi. Proszę was bardzo
     
Wczytywanie...

Poleć forum