1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z licencją

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez smrodek11, Luty 27, 2012.

  1. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zyskałem konto bez licencji z grą i dodatkami do niej, pobrałem to co miałem, gra normalnie działa jeśli konto z grą jest zalogowane na konsoli. Przedwczoraj z tego samego konta przeniosłem licencję, ale gra dalej wymaga żeby konto z grą było zalogowane, co jest? Podobnie mam z Dead Space, pobrałem grę z konta bez licencji, w moje posiadanie weszło konto z licencją, przeniosłem ją, ale gra dalej wymaga zalogowania konta z grą.

    Pierwszą grę próbowałem od nowa pobierać, ale nic nie dało :\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz jeszcze raz pobrać gre profilem którym przenosiłeś licencje :)
     
  4. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie pierwszą grę z tego konta samego pobierałem ponownie i dalej nie działa :>
     
  5. CrysiserPL

    CrysiserPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    Dołączam się do pytania. mam tak samo
     
  6. Yamakasi

    Yamakasi Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli chcesz grac na kazdym profilu musisz najpierw pobrac licencje a nastepnie sciagnac gre
     
  7. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No tak ale ja najpierw pobralem gre, a pozniej przenioslem bo dopiero pozniej moglem :|
     
  8. Yamakasi

    Yamakasi Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to usuwasz gre i ponownie musisz pobrac
     
  9. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie tak, tylko że ja już ją usuwałem i pobrałem :<
     
  10. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Naprawde nikt nie ma pomysłu jak nam pomóc? Dzisiaj usunełem grę, dodatki, wyczyściłem cache, pobrałem ponownie i dalej nie działa :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum