1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LINK? Pisz tutaj.

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez JaZz, Styczeń 14, 2013.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie możesz skonfigurować programu? Nie możesz się połączyć? Pisz tutaj i tylko tutaj...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z LINK? Pisz tutaj.

    moge grac ale mam fail na portach mimo forwardingu. moze kluczowym jest ze internet to neo z routerem wifi. xbox podlaczony kablem do acces pointa z funkcja klienta, ktory odbiera neta po wifi z routera od neo. na routerze przekierowalem porty na acces pointa a na acces poincie na ip xboxa. m?pomysl jakis?

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  4. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Panowie mam problem z podłączeniem się do gry,porty przekierowane wszystko pass, TU najnowsze widzi hosty ale daje "Error unable to join game session" może ktoś podpowie co może być nie tak, net - neostrada (8 mb) FSD i Link wszystko ustawione tak jak w poradniku,ping patch oczywiście jest. Nie mam już pojęcia co może być nie tak, może ktoś miał ten problem i udało mu się połączyć?
     
  5. dudek3083

    dudek3083 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębno
    Problem z Linkiem

    Siema.Skonfigurowałem program Link według tutoriala stworzonego przez użytkownika #z0nk31 . Problem polega na tym że nie przechodzę pomyślnie weryfikacji ustawień w linku.Załączam screenshoty z ustawieniami linka i Verifying LINK settings testem.
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e08f4191f3963.png
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - bdfe254709bd5.png
    Posiadam internet radiowy 6mb/s konsole podłączam bezpośrednio kablem ethernet ,nie posiadam żadnego routera czy w tym tkwi zaistniały problem :frown:?
    Link nie zadziała mi z tym internetem ?
    Proszę specjalistów w tej dziedzinie o pomoc :wink:
     
  6. Davizo

    Davizo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LPA
    A ja mam taki problem zaktualizowałem dash do 2.0 16202 i nie moge się zalogować na serwery mam pass na wszystkim i wyszukuje mi pokoje ale jak znajde serva wyskakuje mi fatal crashed i wywala mnie do fsd ;/
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z LINK? Pisz tutaj.

    cos slabo odpowiadzasz na te pytania...

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  8. Davizo

    Davizo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LPA
    dokładnie strasznie dużo się tu dowiedziałem
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie napisałem, że ja będe odpowiadał..
    Chce po prostu zapobiec dziesiątkom tematów o tym samym.
     
  10. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Witam

    Rado z tej strony. mam Pewien Problem z COD BO2PL. Ja i Kumpel Jur87 mamy takie same FSD 3.0 rev 483 DL 3,06 Tą samą grę te same Media ID te same TU6. ja mogę się dołączyć bez problemu do kogoś i on może. Ja mogę bez problemu Założyć grę i dołączają się do mnie gracze i on tak samo. Jeśli się dołączę do Kogoś i on też do tego Kogoś to się widzimy na Planszy.

    Ale. Jak ja założę grę to on jej nie widzi, Jak on Założy grę to ja jej nie widzę. Zarwane kilka nocek, nie jedna k... poleciała. W testach wszystko mamy na pass porty odblokowane przekierowane. O co Kaman?

    A. Czy to wina że ja mam Jaspera a on Trinity?
    B. Ja mam UPC a On ma Netia?
    C. Mieszkamy zbyt blisko siebie?
    D. Inny powód.

    Proszę o jakieś rady, bo już nas krew zalewa.

    P.s.
    E. Czy da się założyć grę albo pokój na hasło?

    Pozdro RadoLeo
     
  11. cichy86

    cichy86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Mam od niedawno RGH wszystko działało jak należny do tej pory.
    Chciałem spróbować zagrać po Linku, skonfigurowałem jak w poradniku.
    Testuje na grze COD BO II j.w łączy mnie do pokoju widzę graczy itd.
    W momencie wyboru już w menu gry serwera konsola zamiast łączyć się resetuje.
    Miał ktoś podobny przypadek?
     
    1 osoba to lubi.
  12. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Problem z LINK? Pisz tutaj. Twoja wiadomość

    cichy86, też tak miałem zmiana freeboota na najnowszego 16202 dogranie avatarów, oraz wgranie FSD 3.0 rev 483 i DL 3.06 pomogła.
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    A: nie ma to żadnego znaczenia
    B: skoro dołączacie do innych gier oraz można dołączyć do waszych to raczej nie
    C: nie ma to żadnego znaczenia

    Da się założyć na hasło: Odpalasz jakąś grę, np: Black ops 2. Potem musisz wejść na stronę jqe360.com, wejść do zakładki LiNK. potem po lewo klikasz "Refresh Xbox Location", program Cię wykryje.
    Wchodzisz do ROOM z black opsem 2 (na www) po czym zakładasz własne LOBBY i ustalasz własne hasło.
    potem w grze wchodzisz nie w główne Lobby tylko w to które utworzyłeś na www
     
    1 osoba to lubi.
  14. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dograj avatar update. musi działać, miałem taki sam problem :D
    How to Install Avatar & Kinect Data on a JTAG/RGH Console - Team Xecuter rób wszystko wg tego turtoriala.
     
  15. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taki problem, że na stronie link.jqe360.com | Xbox 360 System Link community że w kilku pokojach Black ops 2 są gracze natomiast na xboxie widzę tylko Public room 1 z graczami natomiast inne są puste, i nie widzę pokoi z innymi nazwami typu zombies nawet po kilkukrotnych refreshu. Czy ktoś wie czemu tak i czy ktoś ma tak samo?


    edit
    są jakieś wymagania dotyczące stawiania takiej gry? i czy mogę hostować mając neta 10MB?
     
  16. cichy86

    cichy86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziękuje za szybka odpowiedź. Mam najnowszy DL i FSD.
    Pomogła dogranie avatorów.


    Ranez sprawdź TU u mnie było tak samo jak miałem v5 dopiero po zmianie na v6 pojawili się gracze.
     
  17. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Dzięki #z0nk31 już wiem jak zakładać pokoje, ale nadal wzajemnie z kumplem nie widzimy się jeśli któryś z nas jest Hostem, inni dołączają bez problemu i tak się dzieje w COD BOII PL TU6, MW3 TU23, HALO4, to sam, o co biega, pozostaje nam dołączanie się do innych, tylko czasem tam takie bachory grają wrzeszczą i piszczą do mikrofonów. Wkurzające, proszę o każdą sugestię jestem skłonny przetestować każde rozwiązanie.
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem z LINK? Pisz tutaj.

    można je wyciszyć, naciskasz back (statystyki) i na szczałkach kierujesz się na tegu usera co gada i naciskasz '' a''

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  19. Kongas908

    Kongas908 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z odblokowaniem portów 3071 oraz 3072 . Posiadam windowsa 7 oraz p router KPN experia box (holenderski) .Prosze o pomoc jesli to mozliwe.
     
  20. xtc22

    xtc22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moim problemem jest to, że niemogę łączyć się z innymi hostami. Gdy ja rozpocznę grę, to spokojnie ze mna łączą się inni. Tak jest w każdej grze. Ping pathe włączony, porty odblokowane, wszystko na pass. Kto miał podobny problem i go rozwiazał?
     
  21. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Witam, problem rozwiązany. Włączyłem w ruterze UPnP oraz w FSD3, teraz z kumplem widzimy się nawzajem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum