1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LiNK (Xlink Kai zamiast Plugin Settings)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Barthone, Kwiecień 7, 2014.

  1. Barthone

    Barthone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Niewiem co jest przyczyną, ale FSD3 jest najnowszy, mam włączone aktualizacje bety, a mimo to mam Xlink Kai zamiast Plugin Settings.
    Liczę na szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na pewno najnowszy ?
     
  4. Barthone

    Barthone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co widzę to w Updates nie mam już żadnych aktualizacji, ale podam jeszcze wersje:
    Wersja Dash: 3.0b Rev775
    Wersja Jądra (Kernel): 2.0.16537.0
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wysłałem PW
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wrzuc czyste fsd

    Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
     
  7. swis

    swis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gda
    Dzień dobry mam identyczną sytuację, czy jedynym sposobem jest wgranie czystego fsd ?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najszybszym i najpewniejszym.
     
    AquaRotto lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum