1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Lips

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wujcior, Listopad 8, 2009.

  1. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mam pytanko szukałem na forum ale niemoge sie doszukac. mianowicie chcem zassac grę lips ale do niej jest potrzebny mikro. czy starczy mikro z hadsetu czy jakos tak. czy trzeba jakis specjalny ? sory za słowo hadset ale niewiem jak sie pisze .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko mikrofon od M$ i od LIPS
     
  4. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Czli moge użyc tego co był w zestawie z xbox360 ten ktory nadaje sie do romuw przez komunikator na xbl
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, headset nie może być..

    Mówię o normalnych MIKROFONACH ;)
     
  6. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    aaa a jesli mam do gdzie go mam podłaczyc? pod usb jeśli taki jest ? a moge uzyc takiego którego uzwyam w kompie do gry w cs'a .
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napisałem Ci które tylko działają...

    Mikrofony do LIPS są bezprzewodowe
    te od M$ nie wiem
     
  8. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Aha dzieki wielkie czyli niezasysam lips szkoda :(
     
  9. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Po 1. Ten temat był już drążony ze 100razy na forum.
    Po 2. Mikrofon M$'u kosztuje 99zł nowy w sklepie i jest praktycznie identyczny do oryginalnego z Lips.
    Po 3. Ten od M$'u jak i od Lips są bezprzewodowe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum