1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Lite-on 1.51

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cawalier, Styczeń 31, 2010.

  1. cawalier

    cawalier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, otóż pożyczyłem od kumpla gierkę Batman: Arkham Asylum i gdy wyłączam konsolę z płytką w napędzie, to po następnym włączeniu konsoli ona nie odtwarza żadnej płyty, próbowałem inne gierki i żadna się nie uruchamia, prawie nie słychać rozruchu napędu, czasem coś zabuczy i tyle. Rozkręciłem konsolę, przeczysciłem ją całą, napęd także rozkręciłem i przeczysciłem, wszystko było wporządku więc zacząłem grać no i wyłączyłem konsolę, następnie gdy chciałem zagrać z kumplami w coś innego mimo że płyta była w napędzie w dashboardzie było tylko Otwórz napęd. Czy da się coś z tym zrobić, czy nie bardzo? (Gierka wypalona na Verbatimce)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    laser wyjezdza pewnie za daleko. otworz naped i zobacz czy jest przy tym kolku co kreci plyte czy na koncu. jak na koncu to trzeba cos podlozyc zeby sie nie *********l za daleko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum