1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Liteon iHAS 124b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xanderacdc, Listopad 14, 2012.

  1. xanderacdc

    xanderacdc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, kupiłem nagrywareczke jak w tytule i podłączyłem ja do laptopa, po włożeniu jakiejkolwiek płyty nagrywarka się zamyka(w sensioe tacka sie zamyka) świeci się lampka, po czym za chwile wydaje tylko takie jak by "pierd" i lampka gaśnie i echo niz zero. Nie widzi żadnej płyty, CD, DVD nic.
    Czy to problem z nagrywarką jest czy z laptopkiem?

    Zamieszczam link do filmiku pokazującego sytuacje
    Od razu wyjaśnię obojętnie czy z płytą czy bez nagrywarka zachowuje się tak samo.

    problem ihas124b - YouTube

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Stawiam na przejściówke
     
  4. xanderacdc

    xanderacdc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a więc po moim majsterkowym rozkręceniu nagrywareczki, włożyłem płytę i zaobserwowałem dziwne zjawisko.
    Mianowicie płyta się nie kręci, w ogóle nie obraca jej w nagrywarce.
    Czyżby bubel?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgraj jeszcze raz fw a jak nie to bubel adapter
     
  6. xanderacdc

    xanderacdc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dobrze, dzieki za pomoc, wrócę z popołudniówki to będziem kombinować, spróbuje podpiąć do stacjonarnego sprzętu sprawdzić, czy to problem z zasilaczem i adapterem:)

    Problem rozwiązany, tak jak kolega się wypowiadał adapter + zasilacz do bani, wymienione na nowe wgrany na nowo fw i smiga jak marzenie :)

    Pozdrawiam

    Edytuj posty!!!//Laki88
     
Wczytywanie...

Poleć forum