1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Liteon v1 chyba go dobiłem

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez dayz, Listopad 4, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zgrałem klucz z napędu poprzez zgrywanie klucza z iextreme (było 1.5).
    Potem wziołem erase, skasowało i write, wyskoczył komunikat żebym wyłączył napęd i włączył nie zrobiłem tego przez przypadek.
    Poszło ale się zwiesiło teraz jak uruchamiam xboxa 360 nie wykrywa mi napędu na PC ani naciśnięcie eject na xboxie 360 nie działa.
    Czy jest możliwość jakoś przywrócenia napędu? :(

    Z góry wielkie dzięki,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dosflash albo jf na slepo
     
  4. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    możesz więcej odpisać jak jf?
     
  5. FNW

    FNW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wykasowane masz oprogramowanie napędu. W JF ustaw wszystko tak samo jak przed wykasowaniem (napędu dalej nie będzie widać) i na sztywno wgraj nowego flasha. Po wszystkim powinno znowu rozpoznawać i być ok.
     
  6. jacop96

    jacop96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdybyś znowu miał freeza przy flashowaniu to zmień port SATA. Pamiętam, cały dzień się kiedyś męczyłem z przerobieniem, po czym oczywiście się okazało, że winny był port.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Co mu da zmiana portu jak ma czysty naped

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  8. Xavierix

    Xavierix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnij napęd pod sata primary master wejdź na ślepo w comy i ustaw 0x01F0-tak aby było pod spodem master wciśnij jeszcze raz erase potwierdź 2 razy potem
    szybko wyłąćz i włącz napęd- dostaniesz odpowiedz i napęd wróci w Vendor mode następnie przejdz do zakładki pierwszej sprawdz czy jest poprawny spoof z dvd keyem i znowu wróć do mtk naciśnij write jak wyskoczy werifiked ok nacisnij outro i finito ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum