1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z liteonem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Zippo PL, Luty 13, 2009.

  1. Zippo PL

    Zippo PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    hej mam problem z liteon poniewaz gram w undercover i po wyscigu zwiecha za kazdym razem nie dawno kupilem bully to sie wieszala co godzine grania na loadingach po zainstalowania bylo wszystko ok czyzby sie psiutal naped mam elitke 3 tygodnie nowa nieprzerobiana :d!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Albo napęd, albo spróbuj nagrać jeszcze raz płytki :) Być może mają jakiś błąd. Pozdrawiam.

    Sprostowanie: Nie zauważyłem, że masz nieprzerobioną :) Mój błąd. Spróbuj pożyczyć od kogoś inne oryginalne gry i sprawdź jak one działają.
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    sprawdz na innych grach bo juz gdzies kiedys czytalem wypowiedzi kilku osob ze undercocer sie wiesza ........jak na innych bedzie podobnie to oddaj na gwarancje bo to nie bedzie normalne
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    wyraznie napisal ze ma konsole nie przerobiona:p
     
  6. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Tak wiem. Poprawiłem się, przepraszam :)
     
  7. Zippo PL

    Zippo PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    Wszystko jest OK!!!!!!! Ten NFS jest taki zryty ze sie przycina w inne gry jak gram nie bylo ani jednej sciny Wiec to nie winna napedu ani xa!!!!!!!!!!!!!!!! tylko zrytego NFSa!!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum