1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LIVE gold

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornelx, Marzec 6, 2012.

  1. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam xboxa i zrobiłem sobie na przez kabel Live. Byłem dziś u mojego kolegi i on ma na wi-fi. Jak robiłem mu tego live to w pewnym momencie trzeba było wybrać ile się płaci. Ja kliknąłem Nie, dziękuje, a następnie była opcja 30 dniowego darmowego live, więc ją wybrałem a później trzeba było podawać imie nazwisko i telefon i oferte płatności. Wyszedłem z tego i teraz Live miał, ale w grach nie mógł grać z innymi bo wyskakiwał komunikat że nie ma Golda czy coś tam. PROSZĘ o pomoc, może da się to jakoś odkręcić, czy coś zrobić żeby mu to działało bez robienia nowego konta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przepraszam jeżeli napisałem nie wyraźnie ale się denerwuje bo kolega może się wkurzyć że straci jeden miesiąc golda przeze mnie.
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Zrob nowe konto i wybierz jeszcze raz te 30 dni.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  5. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    z nowym dashem musisz dodać karte kredytową bo nie uruchomisz 30dniowego triala. nie zapomnij odznaczyć automatycznego odnowienia
     
  6. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Na nową konsolę przypadają bodajrze 3 triale 30 dniowe ( 3 nowe konta ). Ale właśnie ostatnio chyba jest wymagane dodanie karty kredytowej.
    Podajesz dane, ale tak jak piszą wyżej odznacz sobie odnawianie bo inaczej będzie Ci po zakończeniu triala, pobierał kasę z karty.

    Najlepszą opcją jest kupić sobie golda na allegro, za 3 miesiace płaci się ok 35 zł. Albo na cały rok odrazu :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum