1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z live kod 80151909

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez livingfear, Marzec 24, 2015.

  1. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej mam problem z live od 3 dni nie mogę się połączyć. Kod jak wyżej. Restartowalem router,czyścilem pamięć cache. ,usunąłem profil ale nie mogę pobrać na nowo bo brak live.dzwoniłem na support Microsoft ale nie pomogli.jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No jak to Ci support nie pomógł ? A co powiedzieli. My nie mamy większej "mocy" od M$ .. napisz co tam Ci powiedzieli
     
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Na prawdę? A co my jacyś "Bruce Wszechmogący" czy coś? Wal z tym do M$ ..
    1. wykorzystany kod
    2. ban na profil
    3. ban na konsole

    Wyrocznią jestem i wiem skąd kupiłeś kod jaką masz konsolę itp ?
     
  5. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zaloguj się przez strone do profilu sprawdz czy jakis mail ci nie przyszedl. Moze dostales bana na konole lub na profil
     
  6. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  7. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Żaden mail mi nie przyszedł. Live działał. Nagle przestał, konsola przerobiona bez rgh itp.support micro.nic nie doradził. Kazali w końcu zmienić router.bez sens.próbowałem Wszystkiego. Porty wpisałem w router.choć przed tem z automatu nic nie robiłem i było ok.w sieci nic nie zmieniali.dzwoniłem i pytałem. Router Połączony przez kabel do xbox.czyści Lem pamięć cache w konsoli.wywaliłem dasz I profil.Pobrałem dash od nowa Z Pena.Profilu nie moge bo brak live.bana nie ma tak mówili w micro...wiadomości nie mam po zalogowaniu przez pc na live.router firmy .tp link TL-WR841N
     
    Ostatnia edycja: Marzec 26, 2015
  8. pawel188

    pawel188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    72
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Z domu:D
    jak masz telefon z androidem zrob z niego router i zobacz czy bedzie dzialac
     
  9. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak zrobić z tel z android router?.ja mam połączony xbox przez kabel nie wifi.napisz cos krok po kroku ja zrobić to.czy to może być wina routera.działał i nagle z live mam tylko problem?
     
  10. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Możesz zrobić z fona router ale WiFi jak masz fata to odpada
     
  11. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie,Jasper. No wifi.
     
  12. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie sprawdzałem konsole u kolegi.Dużo mi się wyjaśniło.,gdyż konsola u niego łączy się bezproblemowo live.czyli jest problem na sieci lub router Ale gdzie? nadal nie wiem gdzie. Macie jakieś pomysły. Wcześniej kilka dni temu wszystko było ok.usługodawca netu mówi ,ze nic nie było zmieniane.
     
  13. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a może sam kabel sieciowy jest zwalony?
    dodatkowo sprawdz czy nie masz dnsow wlaczonych.
     
  14. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dns wyłączone.jutro jadę z xboxem i routerem do swojego usługodawcy internetu.niech on się bawi,na pewno coś zmienili w sieci.Dam znać co i jak, gdy coś się dowiem, tak aby ktoś z podobnym problemem kiedyś jak mu się przytrafi, wiedział co zrobić w takim przypadku jak mój.
     
  15. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Byłem wczoraj z konsola u dostawcy internetu.Problemu nie było w routerze,zresztą tak jak myślałem. Zmienili mi adres IP sieci na inny i live działa. Zastrzegali się,że problem nie tkwił u nich,ze niby mi w live zablokowali ip.Co o tym myślicie.?.Według mnie na live nie ma bana na IP.,tylko na profil lub konsole.Jest jakaś inna możliwość? .Tak czy tak już wszystko działa.
     
  16. pawel188

    pawel188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    72
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Z domu:D
    system MS mogl zablokowac ip i nie dawal mu dostepu np myslal ze ddos:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum