1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Xolorian, Grudzień 30, 2012.

  1. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Mam problem z internetem na xboxie. Mam normalnie internet podłączony kablem(switch) do laptopa i tutaj wszystko bardzo ładnie chodzi, jednak jeżeli podłączam kablem internet do Xboxa to wyskakuje mi błąd MTU. Czy ktoś wie jak pozbyc się tej usterki. Dodam że dostałem od amina IP, bramke itp.

    Przy testowaniu połączenia błąd występuje na 2gim etapie (między siecią a internetem)


    Dziękuję,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  4. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety Internet Connection Sharing cannot be enabled.
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    zadzwoń do typów od twojego internetu i powiedz im co i jak
     
  6. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak trzeba będzie zrobić. Aby podłaczyć nowy komputer do sieci trzeba mu wpisać bramke, ip i inne pierdoły, nie wiem jak będzie w przypadku konsoli.
     
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    miałem tak jak pierwszy raz podpinałem x'a pod router, zadzwoniłem do upc to powiedziała że nie zdążyli jeszcze czegoś tam zrobic i żebym wyłączył konsole i włączył z powrotem i potem już mnie połączyło
     
Wczytywanie...

Poleć forum