1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MouseOne, Marzec 27, 2012.

  1. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    mam problem z usługą live.
    Gdy wchodze w multi w GTA IV TBoGT gra dlugo wyszukuje graczy albo nie wyszukuje ich wcale. Czasami uda mi sie dolaczyc do gry w ktorej jest maxymalnie 3 graczy.
    w CoD MW2 mialem podobny problem. W lobby siedzialem po 10 min i zaden gracz nie dolaczal. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nikt nie wyszukuje gry lub serwery tworzące gry są słabo zoptymalizowane (MW3)
     
  4. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    nikt nie wyszukuje gry w GTA IV na team deathmatchu w ranked, cos watpie. o_O

    EDIT: To czekanie jest naprawde irytujace. A nie wierze w to ze nikt nie chce dolaczyc do TDM przez tak dlugi czas :S To nienormalne zeby tyle czekac na rozpoczecie gry.

    w GTA i MW2 kiedys wchodzilem i odrazu cale lobby bylo zapchane. Teraz wchodze, siedze w lobby po kilkanascie minut i w grze jest okolo pieciu graczy :S
     
  5. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    *odświeżam*

    Jakaś pomoc?
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zależy od godziny przy starszych tytułach może być ,że mało ludzi gra albo wogule
     
  7. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    Jest jeszcze jedna opcja, czy to moze byc kwestia NAT?
    Bo kiedys COD MW2 peiprzyl mi ze NAT jest ograniczony, teraz gdy robie test polaczenia nie wyskakuje zaden error o NAT a nie mam juz MW2 zeby sprawdzic to przez gre :p
    Da sie gdzies w dashu sprawdzic stan NAT, tak jak z IP etc czy tylko przez test polaczenia?
     
  8. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Jak się łączysz z siecią przez Wi-fi czy po kablu?
     
  9. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    przez Wi-Fi
     
Wczytywanie...

Poleć forum